Betöltés...

Nagy terepjáró távirányítós autó 2.4G RC 1:6 zöld 17832

Ár: 63.660 Ft

Nagy terepjáró távirányítós autó 2.4G RC 1:6 zöld
Egy lenyűgöző, hatalmas zöld terepjáró minden távirányítós jármű rajongó álma! 1:6-os méretarányra építve fenségesnek tűnik a felhasználó és a szemlélő számára egyaránt.
Ez nem csak egy jármű – ez egy igazi mérnöki munka, amelyet a legnehezebb terepen való leküzdésre hoztak létre. A stabilitást és tapadást biztosító hatalmas gumikerekeinek köszönhetően az autó könnyedén megbirkózik bármilyen akadállyal, a sziklás ösvényektől a meredek dombokig.
Az autó strapabíró burkolattal rendelkezik, amely véd a kopás ellen, amely hosszú távú és megbízható kalandot garantál.
Ennek a járműnek a teljes mozgási skálája azt az érzést adja, hogy minden manőver felett teljes mértékben kontrollálható. A vezérlés egy 2,4G-s távirányítóval történik, amely biztosítja az autó pontos irányítását.
Az erős mágneses motor hatalmas erőt és dinamikus teljesítményt biztosít, lehetővé téve, hogy gyorsan leküzdje a nehéz terepet.
Ezenkívül a hangeffektusok, beleértve a járó motor hangját is, közvetlenül az akcióba visznek, és még több valósághűséget és érzelmeket adnak hozzá vezetés közben. Ez nem csak szórakozás – ez egy olyan élmény, amely lehetővé teszi, hogy érezze az izgalom izgalmát, és elmerüljön a terepmotorozás lenyűgöző világában!
Az autó akár 10 km/h sebességet is elérhet, és az akkumulátor teljes feltöltése után körülbelül 40 percig tud közlekedni. A távirányító hatótávolsága lenyűgöző, 45 méter, amely lehetővé teszi a távolról történő vezérlést.
Az autót egy 7,4 V-os 1200 mAh-s akkumulátor hajtja, amely a készlet része. Az akkumulátorhoz töltő is tartozik.
A távirányító 2x 1,5V AA elemmel működik, melyeket a készlet nem tartalmaz.
Az autó méretei:
60 cm x 41,5 cm x 35 cm
A csomag mérete:
64cm x 44cm x 41cm
CE tanúsítvánnyal rendelkezik , és megfelel az EN71 szabványnak. 8 év feletti gyermekek számára készült.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Nagy terepjáró távirányítós autó 2.4G RC 1:6 zöld 17832" című hirdetést látja. (fent)