Betöltés...

RoyalBaby-aluváz-12" méret

Ár: 51.060 Ft

A 12 hüvelykes minőségi RoyalBaby PONY SPRINT tanuló kerékpár, felfújható kerekekkel, könnyű és kényelmes, kék színben. Tökéletes gyermekeknek 3 éves kortól. Játék közben a gyermek fejleszti egyensúlyérzékét és általános mozgáskoordinációját, a későbbi pedálos kerékpározáshoz szükséges alap készségek elsajátítását. Az állítható nyeregnek köszönhetően a kerékpár együtt fog nőni a kis kerékpárosunkkal. A kerékpár váza alumíniumból készül, kivéve az első villákat. A kerékpár vázán gumiburkolat van, amely megvédi az esetleges ütközéstől. Könnyű alumínium konstrukciója biztonságos vezetést biztosít a kisgyermek számára vezetés közben. A RoyalBaby egy kerékpármárka, amelyet gyermekek számára terveztek. A márka termékeit kiváló kivitelezés, vonzó dizájn és innováció jellemzi. A RoyalBaby biztonságos és kellemes utazást garantál minden gyermek számára. A RoyalBaby cég a szülőket is szem előtt tartva dolgozik, a nyeregben van egy övre szerelt tároló rekesz, amelynek köszönhetően kerékpáros séta után a szülő könnyen mozgathatja a járművet bármely helyre.

A RoyalBaby futókerékpár műszaki adatai:

– könnyű átléphetőség
– szakszerűen profilozott kormánykerék
– biztonságos vázvédő
– csúszásmentes fogók a kormánykeréken
– gyors ülésmagasság-beállítás (31 – 38 cm között)
– 12 hüvelykes pneumatikus kerekek
– heveder kerékpár szállításához
– fém küllők
– nagyon könnyű összeszerelni
– márka minőség
– modern és elegáns megjelenés
– a kerékpár tömege 4,2 kg

A futókerékpár lehetővé teszi a gyermek számára, hogy saját maga tanuljon meg biciklizni. A pedálok hiánya azt jelenti, hogy a gyermek csak az egyensúly fenntartására és a test kiegyensúlyozására összpontosít, így a tanulás során nincs szükség a rögzített oldalkerekek használatára vagy a szülő segítségére.

Kerékpár méretek:
– hossza kb. 90 cm
– magasság a talajtól a nyeregig 29-37 cm
– magasság a talajtól a kormánykerék fogantyújáig 61 cm
– 40 cm tengelytáv

Kis méreteknek köszönhetően a futókerékpár jól teljesít játszótéren és otthon egyaránt. Biztonságos és kellemes szórakozást garantál a legkisebb gyermekek számára. Az futókerékpár egyedi felépítése és kialakítása sok felhasználó számára felismerhetővé és értékelhetővé teszi a RoyalBaby márkát.
A kerékpár kartondobozba van csomagolva. Tökéletes ajándékként születésnapra vagy más alkalomra.


CE tanúsítvánnyal rendelkezik.
3 éves kortól ajánlott
a csomag méretei: 48 cm x 87 cm x 16 cm
súly: 6,3 kg

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "RoyalBaby-aluváz-12" méret" című hirdetést látja. (fent)