Betöltés...

MaGeCa Smart Building Set mágneses építőkockákkal, 136 színes darab, Magnetic Building Blocks, Oktató és kreatív, Fejleszti a motoros képességeket és a képzelőerőt, Sokféle építési lehetőség,

Ár: 21.468 Ft

MaGeCa Smart Building Set mágneses építőkockákkal, 136 színes darab, Magnetic Building Blocks, Oktató és kreatív, Fejleszti a motoros képességeket és a képzelőerőt, Sokféle építési lehetőség, 3 éves kortól

 

Üdvözöljük a kreativitás izgalmas világában a MaGeCa Smart mágneses építőkocka készlettel! Ez a készlet nagyszerű lehetőséget nyújt arra, hogy kibővítsd a látókörödet és fejleszd a képességeidet lenyűgöző szerkezetek építésével. A készlet tökéletes oktatási ajándék a gyermekek számára. A kicsik az első pillanattól kezdve imádni fogják, és napokig tartó szórakozás után is ez lesz a kedvenc játékuk. Építészekké, mérnökökké válhatnak, álmodozhatnak és építkezhetnek nagyszabásúan, egyedi mágneses szerkezetek, például kastély, repülőgép stb. készítésével!

Nem kevesebb, mint 136 kiváló minőségű, erős mágnessel ellátott darabot tartalmaz, így ez a készlet lehetőséget ad arra, hogy álmaikat valósággá váltsák. Építs futurisztikus városokat, látványos járműveket vagy akár saját alkotásokat, mindezt ezen innovatív mágneses blokkok ügyes kombinálásával és összekapcsolásával.

Akár kíváncsi gyermek vagy, akár az építkezés iránt szenvedélyesen érdeklődő tinédzser, akár felnőtt, aki a kreativitás kibontakoztatásának pihentető módját keresi, ez a készlet tökéletes választás. A kiváló minőségű anyag biztosítja a tartósságot és az erősséget, az ergonomikus kialakítás pedig megkönnyíti a kezelést és az összeszerelést.

Készülj fel, hogy felfedezd ennek a készletnek az oktatási előnyeit, segítve a finommotoros készségek, a logikus gondolkodás és a képzelőerő fejlesztését. Ráadásul szórakoztató és interaktív módja a családi időtöltésnek, értékes emlékeket teremtve.



Előnyök:

1. Darabok sokfélesége: A készlet 136 darabból áll, amelyek mindegyike élénk és magával ragadó színű. Ez lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy végtelen fantáziával felfedezzenek és alkossanak, összetett és innovatív szerkezeteket hozva létre.

2. Szabad modellezés: A mágneses darabok lehetővé teszik a gyermekek számára, hogy különböző formákkal és szerkezetekkel kísérletezzenek. Építhetnek épületeket, járműveket, állatokat vagy bármi mást, ami csak eszükbe jut. A készlet arra ösztönzi őket, hogy a dobozon kívül gondolkodjanak, és kreatív megoldásokat dolgozzanak ki az építési problémákra.

3. Oktatás a játékon keresztül: A készlet nagyszerű oktatási eszköz. Miközben a gyerekek szórakozva építkeznek, matematikai alapelveket, geometriát és fizikát tanulnak. Olyan fogalmakat fedezhetnek fel izgalmas módon, mint a szimmetria, az egyensúly és a háromdimenziós szerkezetek.

4. Motoros készségek fejlesztése: A mágneses darabok manipulálása és összekapcsolása segít fejleszteni a gyermekek szem-kéz koordinációját és finommotoros készségeit. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy segítsük őket a pontosságuk és az irányításuk fejlesztésében.

5. Interaktív tanulás: A készlet szórakoztató és interaktív tanulási élményt nyújt. A gyerekek felfedezhetik, hogyan működik a mágnesesség, miközben stabil és vonzó szerkezeteket építenek. Ily módon kísérletezéssel és közvetlen megfigyeléssel tanulnak.

6. Szocializáció és együttműködés: A Mágneses építőkocka készlettel való építkezés tökéletes tevékenység a csoportos játékhoz. A gyerekek együtt dolgozhatnak összetett szerkezetek létrehozásán, ami megtanítja őket az együttműködésre és az ötletek megosztására.

7. Tökéletes ajándék: Ez a mágneses építőkocka készlet tökéletes ajándék születésnapra, karácsonyra, évfordulóra vagy más különleges alkalmakra. Ideális módja a kreativitás serkentésének és a gyermekek számára egy lebilincselő oktatási játék adásának.





Fektessen be a személyes fejlődésbe és a családi szórakozásba a MaGeCa Smart mágneses építőkocka készlettel! Ezzel a készlettel a készségfejlesztés és a szórakozás kéz a kézben jár, nagyszerű tanulási és játékélményt nyújtva a gyerekeknek.

Figyelem! A készlet nem alkalmas 3 év alatti gyermekek számára. Könnyen lenyelhető apró darabokat tartalmazhat.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Lego / Építőjátékok
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "MaGeCa Smart Building Set mágneses építőkockákkal, 136 színes darab, Magnetic Building Blocks, Oktató és kreatív, Fejleszti a motoros képességeket és a képzelőerőt, Sokféle építési lehetőség," című hirdetést látja. (fent)