Betöltés...

Háromszintes, 70 cm Magas Babaház: A Tökéletes Játék Minden Kislány Számára

Ár: 23.490 Ft

? Háromszintes, 70 cm Magas Babaház: A Tökéletes Játék Minden Kislány Számára ??
? Gyönyörű Színek ?
Ez a babaház nem csak egy játék, hanem a kreativitás és az elképzelőerő fejlesztésének eszköze is. A ház gyönyörű, visszafogott színekben pompázik, amelyek serkentik a gyermek képzeletét és órákon át lekötik őt. Az univerzális színek minden gyermekszoba dekorációjához illenek, anélkül, hogy zavarnák a szoba esztétikáját. ?
? Tágas És Nagyméretű ?
A 70 cm magas babaház kiváló minőségű fából és MDF-ből készült, és kiváló tartósságot kínál. A házban három szint, akár öt szoba és egy erkély is helyet kapott, amely ideális egy 3 fős baba család számára. A ház magassága lehetővé teszi a kényelmes játékot még a nagyobb gyerekek számára is, miközben rendkívül stabil és nem fog felborulni. ?
? Bútorok is Tartoznak hozzá ?
A házhoz tartozó bútorok (asztal, székek, komódok, WC, bölcső, konyhabútor és lámpa) még vonzóbbá teszik ezt a babaházat. A bútorok lehetővé teszik a gyerekek számára, hogy saját történeteket hozzanak létre, berendezzék az interiőrt és elképzeljék, hogy a babák mindennapi életet élnek. ?️?
? Műszaki adatok ?

Szín: Többszínű
Anyag: Fa
Elemek száma a készletben: 9 + ház
Szintek száma: 3
Szobák száma: 5 + erkély
Méretek (H/Sz/M): 70 x 62 x 27 cm
Súly: 6.7 kg (csomagolással: 7.4 kg)

? A Csomag Tartalma ?

Asztal
2 szék
WC
Komód
Konyhabútor szett
Lámpa
Bölcső
Komód
Ház

? Miért válaszd ezt a babaházat? ?

Fejleszti a Kreativitást: A bútorok és a kiegészítők lehetővé teszik a gyerekek számára, hogy saját történeteket alkossanak.
Tartós és Biztonságos: A fa és MDF konstrukció garantálja a hosszú élettartamot és a gyermek biztonságát.
Univerzális Dizájn: A színek és a stílus illeszkedik minden gyermekszoba dekorációjához.

Ez a babaház a tökéletes ajándék minden kislány számára, aki szeretne egy saját kis világot létrehozni a babái számára. Ne hagyd ki ezt a csodálatos lehetőséget, hogy örömet és boldogságot cselezzen az életed kis hercegnőjének! ??

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Háromszintes, 70 cm Magas Babaház: A Tökéletes Játék Minden Kislány Számára" című hirdetést látja. (fent)