Betöltés...

Speed csúszda, 170 cm - piros-zöld

Ár: 19.990 Ft

Ez a 170 cm hosszú csúszdalappal rendelkező masszív, strapabíró - és egészségre ártalmatlan - műanyagból készült csúszda tökéletes választás a kicsik számára, hiszen minden gyerek imád órákon át csúszdázni.



A játék ellenáll az időjárás viszontagságainak, így hosszú éveken át használható. A vidám, élénk színek még derűsebbé teszik a napsütötte délutánt, a 105 cm-es magasság pedig ideális a biztonságos, de mégis élményt nyújtó játékhoz.

Maximális terhelhetőség: 25 kg

A csúszda mérete: 170 x 105 cm x 100 cm

Csomagolás mérete: 26 x 163 x 39 cm

Speed csúszda, 170 cm - piros-zöld

Ez a 170 cm hosszú csúszdalappal rendelkező masszív, strapabíró műanyagból készült csúszda tökéletes választás a kicsik számára, akik imádnak órákon át csúszdázni.

Jellemzők:





Méret: A csúszda hossza 170 cm, ami ideális hosszúságú a gyerekek számára, hogy maximális módon élvezhessék a csúszdázás élményét.





Anyag: Strapabíró, egészségre ártalmatlan műanyagból készült, amely ellenáll az időjárás viszontagságainak, így hosszú éveken át használható.





Biztonság: A csúszda 105 cm-es magassága ideális a biztonságos, de mégis élményt nyújtó játékhoz, amely segít megőrizni a gyerekek biztonságát a játék során.





Vidám színek: A piros-zöld színvilágú csúszda vidámságot és élénkséget visz a kertbe vagy a játszótérre, így még derűsebbé teszi a napsütötte délutánokat.





Ez a Speed csúszda biztosítja, hogy a gyerekek órákig élvezhessék a szórakozást és a mozgást szabadban, miközben biztonságban és örömmel fedezik fel a csúszdázás izgalmas világát.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Speed csúszda, 170 cm - piros-zöld" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: