Betöltés...

Amewi Mercedes-Benz Arocs Távirányításos kamion - Zöld

Ár: 82.940 Ft

Licenccel ellátott Mercedes-Benz Arocs darukarosszériás és billenő funkcióval ellátott jármű, mely kiegészíti az Arocs billenős sorozat többi licences modelljeinket (ugyanolyan 1:14 méretarány), és nem csak különleges fényezésével, hanem funkciókínálatával is lenyűgöz.
Minden vezetési funkció és a darutest különböző funkciói (kivéve az elfordulást és a markoló nyitását/zárását) teljesen arányosan vezérelhetők.
A készlet tartalmaz egy ócskavas befogót is, amely még változatosabb használatot tesz lehetővé és változatosságot garantál.
Mind a megfogók, mind a fa megfogók, mind a törmelékfogók rövid időn belül cserélhetők.
A jármű elöl és hátul LED-világítással, elöl és hátul irányjelzőkkel, valamint két sárga figyelmeztető lámpával rendelkezik a tetőn, így alkonyatkor is stílusosan dolgozhat.
Ezen kívül a modellbe beépített hangmodul is van, ami valósághűen reprodukálja a vezetési funkciókat, beleértve a tolatásra figyelmeztető hangot is!
A billenővályú oldalfalának minden oldala nyitható, például hosszabb rönk szállításához.
A készletet a szállítási terjedelem egészíti ki: akkumulátor (7,4 V LiIon 1200 mAh), töltő, kiváló minőségű 2,4 GHz-es adó és szerelőeszközök, beleértve a csavart a kiegészítő ócskavas megfogóhoz.

Méretarány: 1:14Műanyag sebességváltóElektronikus fékElektromos ócskavas markolóElektronikus fa markolóExkluzív speciális zöld festés az erdészeti munkákhozLED világítás elöl és hátul, irányjelzők elöl és hátul és két borostyánsárga figyelmeztető lámpa a tetőnA távirányítóhoz 4 db 1,5 V AA Mignon elem szükséges (nem tartozék)Méretek (H x Sz x Ma): 490 x 155 x 300 mm

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Amewi Mercedes-Benz Arocs Távirányításos kamion - Zöld" című hirdetést látja. (fent)