Betöltés...

Műanyag gyermekcsúszda /1 méter csúszáshossz/ - kül- és beltérre!

Ár: 15.590 Ft

Műanyag gyermekcsúszda /1 méter csúszáshossz/ kül- és beltérre!
Minden csöppség egy sajátról álmodozik, ami csakis az Övé - legyél Te a legjobb szülő, lepd meg szemed fényét egy gyermekcsúszdával!

Az ő mosolyuk a Te örömöd!

A mai rohanó világban, a sok teendő mellet sajnos nehezen tudunk időt szakítani gyermekeinkre, pedig számukra rendkívül fontos a sok móka, kacagás és a környezet megismerése.A Slide gyerekcsúszdát könnyedén felállíthatod a kertben, vagy rossz idő esetén a nappaliba, illetve a gyerekszobába is beviheted! Garantáljuk, hogy minden picur arca mosolyra derül, ha meglátja! :)

Egy csöppség számára nincs is jobb móka, mint a csúszdázás élménye, akkor amikor Ő akarja, számodra pedig természetesen az fontos, hogy biztonságban tudd szemed fényét!
Gyermekednek nem kell többet a játszóterek ütött-kopott, koszos játékeszközeit használni!

Az erősített műanyag elemeket egyszerűen és gyorsan összerakhatod, és már indulhat is a csúszda-móka. Rendkívül biztonságos, magasított peremmel és stabil elemekkel rendelkezik, így nem kell attól tartanod, hogy baj történik.
Tulajdonságok:Kül- és beltéri gyermekcsúszdaErősített műanyag elemekEgyszerű összeépítés, biztos szerkezetKönnyedén áthelyezhetőTisztítása egyszerű / higiénikusabb, mint a köztereken lévő csúszdák/Teherbírás: max. 40 kgMérete: magassága 85 cm, csúszófelület hossza 105 cm

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Műanyag gyermekcsúszda /1 méter csúszáshossz/ - kül- és beltérre!" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: