Betöltés...

Kerti műanyag csúszda - kapaszkodóval - a kicsik kedvence / 2 méter csúszáshossz

Ár: 33.790 Ft

Kerti műanyag csúszda - kapaszkodóval - a kicsik kedvence

Minden csöppség egy sajátról álmodozik, ami csakis az Övé - legyél Te a legjobb szülő, lepd meg szemed fényét egy kerti csúszdával!
Az ő mosolyuk a Te örömöd!
A mai rohanó világban, a sok teendő mellet sajnos nehezen tudunk időt szakítani gyermekeinkre, pedig számukra rendkívül fontos a sok móka, kacagás és a környezet megismerése.Ezt a csúszdát könnyedén felállíthatod a kertben és garantáljuk, hogy minden picur arca mosolyra derül, ha meglátja! :)

Egy csöppség számára nincs is jobb móka, mint a csúszdázás élménye, akkor amikor Ő akarja, számodra pedig természetesen az fontos, hogy biztonságban tudd szemed fényét!Gyermekednek nem kell többet a játszóterek ütött-kopot, koszos játékeszközeit használni!

Az erősített műanyag elemeket egyszerűen és gyorsan összerakhatod, és már indulhat is a csúszda-móka. Rendkívül biztonságos, kapaszkodóval, magasított peremmel és stabil elemekkel rendelkezik, így nem kell attól tartanod, hogy baj történik.Tulajdonságok:Kerti gyermek csúszdaErősített műanyag elemek / tetején kapaszkodóvalEgyszerű összeépítés, biztos szerkezetKönnyedén áthelyezhetőTisztítása egyszerű / higiénikusabb, mint a köztereken lévő csúszdák/Magassága: 105 cmCsúszófelület hossza: 200 cmTeherbírás: max. 50 kgKÉK színben!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Kerti műanyag csúszda - kapaszkodóval - a kicsik kedvence / 2 méter csúszáshossz" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: