Betöltés...

Szivacskerekű Monster truck terepjáró- a legbiztonságosabb távirányítós autó

Ár: 12.490 Ft

Szivacskerekű Monster truck terepjáró- a legbiztonságosabb távirányítós autóMeglepnéd szemed fényét, egy dinamikus, távirányítós autóval, de aggódsz a bútorok miatt?
Első távirányítós autónak szuper választás lehet ez a szivacskerekű monster, ami mindenen átmegy, mégsem tesz kárt semmiben, sőt összetörni is lehetetlen!Állandó összkerékhajtású, így nehéz olyan akadályt az útjába állítani, amitől meghátrálna, a szivacskerekek pedig megvédik az autót, és az autó környezetét az esetleges ütközések okozta sérülésektől.
A távirányító teljes mozgásszabadságot biztosít, ráadásul demo 360 program lejátszására is alkalmas.Az autó cserélhető, és akár többezerszer újratölthető akkumulátorral működik, így csak a 2,4 Ghz-es , nagyhatótávolságú vezérlőbe szükséges 2db AA elem.TulajdonságokFull funkciós rádióvezérlés2,4 Ghz adó + vevőRugalmas, szivacskerekek4 kerék meghajtásÚjratölthető akkumulátorAutó mérete: 25 x 22 x 20 cmMatrica készlet az autóhozRádió működtetése:2db AA elem (nem tartozék)Usb töltőkábel

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Szivacskerekű Monster truck terepjáró- a legbiztonságosabb távirányítós autó" című hirdetést látja. (fent)