Betöltés...

Gyerek futóbicikli Milly Mally Dragon Air mint

Ár: 24.315 Ft

Itt az ideje, hogy egy hihetetlen kalandba kezdjen egy terep kerékpárral?
Tudtad, hogy egy kétéves gyermek felfedezheti a vezetés szórakozását, miközben fejleszti motoros koordinációját, motoros készségeit az izmok és lábak erejét? 
A Dragon Air széles, felfújt gumiabroncsokkal van felszerelve a stabilitás és a biztonság érdekében – így a fiatal motoros könnyen fenntarthatja az egyensúlyt. Az újrafutózott gumiabroncsok minden felületre tökéletesek. 
Az állítható kormány és nyereg lehetővé teszi, hogy optimálisan állítsa be a kerékpárt a gyermek magasságához, így a kerékpár "nő" a fiatal kerékpárossal. A csúszásmentes fogantyúknak köszönhetően stabilan tartja a kormányt a gyermek. A kényelmes és kontúros nyereg kényelmet nyújt az új "kerékpárutak" felfedezése során. 
 Jellemzők:10"-es kerekek Nyeregmagasság beállíthatóÁllítható kormánymagasságTömör könnyű keretCsúszásmentes műanyag fogantyúkKényelmes, puha kontúros ülésCsapágyas kerekekFényes lakk festésMegfelel az európai biztonsági előírásoknakSzín: fehér, türkiz, sárga Méretek:Teljes hossz: 72 cmÁllítható kormánymagasság: 53 cm - 57 cmÁllítható ülésmagasság: 37 cm - 41 cmKormány szélessége: 46 cmMaximális terhelés 20 kg-ig.Súly: 3,25 kgMagasság: 27,5 cmSzélesség: 17 cmHosszúság: 60,8 cmSúly csomagolással: 3,5 kg

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Gyerek futóbicikli Milly Mally Dragon Air mint" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: