Betöltés...

Barriguitas Babaház

Ár: 29.990 Ft



Fedezze fel a Barriguitas babaházat, egy klasszikus viktoriánus stílusú játékházat, amely tökéletes első otthona lehet a Barriguitas babáknak. Ez a háromszobás babaház - konyhával, fürdőszobával és hálószobával - több mint 10 játékkal és bútorral van felszerelve, így kiváló kiegészítője lehet minden gyermek játékszobájának. Az exkluzív, rózsaszín kötött ruhás Barriguitas baba is a csomag része.

A Barriguitas babaház ideális választás a gyerekek számára, hogy élethűen játszhassanak kedvenc Barriguitas babáikkal. A ház gazdag részletekkel és valósághű kiegészítőkkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a kreatív játékot és a babák otthonának személyre szabását.



Szobák és Bútorok: A babaház három különböző szobája mindegyike különlegesen felszerelt. Az emeleti hálószoba baldachinos ággyal, hintalóval és számos játékkal berendezett. Az alsó szinten található a jól felszerelt konyha és a fürdőszoba, mindkét helyiség saját bútorokkal és kiegészítőkkel.

Könnyű Hordozhatóság: A babaház nyitható kialakítása lehetővé teszi a könnyű hozzáférését a játékokhoz, miközben zárható, így a kiegészítők biztonságosan tárolhatók. A tetején lévő fogantyú segítségével a gyerekek könnyen szállíthatják a játékot.

Fejlesztő Hatás: A játék nemcsak szórakoztató, hanem fejleszti a gyerekek finommotoros készségeit, szociális képességeit, és segít megismerni a mindennapi tevékenységeket és szerepeket.



Méretei - 46 cm széles és 61 cm magas - ideálisak a gyermekszoba minden sarkába, és a babaház kiváló ajándék lehet minden 3 éves vagy idősebb gyermek számára, valamint a gyűjtők számára is, akik szeretnék bővíteni a Barriguitas gyűjteményüket. Ez a játékszett tökéletes választás a kreatív és képzeletben gazdag játékhoz.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Barriguitas Babaház" című hirdetést látja. (fent)