Betöltés...

Fa pizza tépőzárral a vágáshoz + kés

Ár: 4.790 Ft


@page { size: 21cm 29.7cm; margin: 2cm }
p { line-height: 115%; margin-bottom: 0.25cm; background: transparent }

ÖTLET ÉS PRAKTIKUM - A fából készült pizza tartozékokkal tökéletes választás minden kis szakács számára. Ideális a főzős játékhoz, egy partihoz vagy egy étteremhez. Most már teljesen egyedül is elkészítheted. A pizzadarabok és a feltétek tépőzárral vannak összekötve, így "vághatóak" és a zöldségek nem fognak leesni az étel tálalásakor.

TARTALOM - a készlet nem kevesebb, mint 27 elemet tartalmaz: egy állványt, 6 darab pizzát, egy spatulát, egy kést a tészta felosztásához, valamint 3 darab ananászt, hagymát, paradicsomot, brokkolit, olajbogyót és szalámit. Az egész kiváló minőségű fából készült, amelyet egy speciális, az egészségre nem káros festékkel festettek le. Ezen kívül, tépőzárral rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a pizzát vágja, és játék után újra összerakja.

FÁBÓL KÉSZÜLT - a fából készült játékok időtálló javaslat, amely minden gyereknek örömet okoz. A fa klasszikus szépsége és tartóssága mindig is nagy megbecsülésnek örvendett, ráadásul természetes színben és festve is jól mutat.

BIZTONSÁGOS - mivel a pizza és a kiegészítők fából készültek, minden gyermek számára biztonságosak. A természetes alapanyag azt jelenti, hogy még ha a gyermek a szájába is veszi a játékot, akkor sem érintkezik mesterséges anyagokkal. Nincsenek kiálló, éles elemek, amelyek kárt tehetnének a gyermekben.


MŰSZAKI ADATOK:


Anyaga: fa
Méretek: 21 x 2,5 cm
Készlet súlya: 0,62 kg
Súly csomagolással együtt: 0,64 kg



TARTALOM:



Állvány
Kés
Váll
6 darab pizza
18 zöldség a pizzához


A pizza fantasztikus kiegészítője lesz egy fakonyhának, amely szintén megtalálható a kínálatunkban. A játék fiúknak és lányoknak egyaránt alkalmas lesz. A gyönyörű, élénk színek vonzzák a gyerekek figyelmét, serkentik a fantáziájukat és szórakozásra ösztönzik őket.



Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.05.19
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Fa pizza tépőzárral a vágáshoz + kés" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: