Betöltés...

Fából készült vágható zöldség-gyümölcs készlet

Ár: 3.590 Ft


SZÍNES ZÖLDSÉGEK ÉS GYÜMÖLCSÖK – egy dobozban precízen reprodukált zöldségkészlet érdekes szórakozást tesz lehetővé otthon, a boltban vagy a főzés során. Az élénk és lédús színek felkelthetik a gyermek figyelmét, és játékra ösztönzözhetik. Tartalma: sárgarépa, burgonya, gomba, hagyma, uborka, padlizsán, karalábé, kés és doboz.



VÁGÁSI ÉS ÚJRA CSATLAKOZÁSI LEHETŐSÉG "Tépőzárral" - a készletben található biztonságos késnek és a belső tépőzáras pántoknak köszönhetően félbevághatja a gyümölcsöket. Ezután csatlakoztassa őket újra, ami kétségtelenül változatosabbá teszi a szórakozást .



BEFOLYÁSOLHATJA A GYERMEK FEJLŐDÉSÉT - a játék nemcsak érdekes és örömteli időtöltést tehet lehetővé, hanem hatással lehet a gyermek értelmi fejlődésére és motoros készségeinek fejlődésére is. Fejlesztheti a képzelőerőt és serkentheti a kreativitást, emellett megtaníthatja a csapat együttműködésére, fejlesztheti a szociális és beilleszkedési készségeket. Nemcsak a zöldségek nevének, formájának felismerésében lehet hasznos, hanem a színek elsajátításában és a számolásban is.



HORDOZHATÓ - a készlethez tartozik egy doboz, aminek köszönhetően a gyerek könnyen magával viheti az óvodába, baráti házba vagy a kertbe. Kompakt és nem foglal sok helyet, így utazáskor könnyedén magával viheti. Minden elem belefér a dobozba, így könnyebb a rendtartás.
TULAJDONSÁGOK:



szín: többszínű
anyaga: fa
elemek száma a készletben: 9
méretei: 18 x 12,5 x 4,4 cm
súlya: 0,295 kg
súlya csomagban: 0,416 kg
A CSOMAG TARTALMA:



sárgarépa
burgonya
Csiperkegomba
hagyma
uborka
padlizsán
karalábé
kés
doboz




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.05.17
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Fából készült vágható zöldség-gyümölcs készlet" című hirdetést látja. (fent)