Betöltés...

Mágneses játék hernyó és zöldség horgászat

Ár: 4.690 Ft


Vigye el kicsijét egy csodálatos horgászatra! És mindezt anélkül, hogy elhagyná otthonát!
Ennek a mágneses játéknak köszönhetően gyermeke nemcsak jól fogja érezni magát, hanem számos fontos és hasznos életkészséget is kifejleszt!
A játékszabályok nagyon egyszerűek! Ez abból áll, hogy mágneses rúddal távolítsuk el a halakat vagy férgeket a fa alap megfelelő lyukaiból!
Az alap a halak és férgek mellett színes zöldségeket tartalmaz, amelyeket ki lehet húzni a lyukakból! Ez serkenti a kis kertész ujjbegyeit, és fejleszti képességét az egymástól eltérő felületek felismerésére.
A játék minden elemét tetszetős színekre festették, amelyek nem csak felkeltik a gyermek figyelmét és játékra ösztönzik, hanem segítenek a színek megkülönböztetésének és megnevezésének megtanulásában is!
Ahhoz, hogy bármelyik mágneses elemet kiszedje, kicsinek türelmesnek és precíznek kell lennie! A bot mágneses hegye egy húron lóg, így egy bogarat vagy halat elkapni elég nehéz feladat lehet! De ne aggódj, egy pillanatnyi edzés, amely nagyszerűen hat a baba fejlődésére, a horgászat mesterévé teszi!
A zöldségek kiszedése egyszerűbb lesz, de még mindig megfelelő szem-kéz koordinációt igényel.
A legnagyobb kihívás minden bizonnyal nem csak a mágneses elemek kihúzása lesz az alapból, hanem visszahelyezésük, szintén horgászbot segítségével!
A teljes termék gondosan csiszolt és nem mérgező, biztonságos festékkel bevont fából készült! Ennek köszönhetően kisgyermeked korlátozások nélkül tud játszani, te pedig teljesen nyugodt lehetsz.
A készlet tartalma:
    5 zöldség
    5 féreg
    5 hal
    1 horgászbot
Méretek:
    alap mérete: 16cm x 12cm x 4cm
    hal: 5,5 cm x 2,3 cm
    féreg: 3,5 cm
    sárgarépa: 5,5 cm
    bot hossza: 15 cm
    csomag méretei: 16,5cm x 12cm x 5,5cm




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.05.17
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Mágneses játék hernyó és zöldség horgászat" című hirdetést látja. (fent)