Betöltés...

Strandsátor, pop up, összecsukható árnyékoló, napellenző UV védelemmel, 220x120x100 cm, kék

Ár: 10.490 Ft

Strandsátor, pop up, összecsukható árnyékoló, napellenző UV védelemmel, 220x120x100 cm, kék 



A félig nyitott Pop Up strandsátor hatékonyan véd a szél, az eső és a túlzott napsütés ellen, alulról pedig megakadályozza a nedvesség és a homok bejutását a strandon. A sátor bevonata kiváló védelmet nyújt a káros UV-sugárzás ellen.


Mindez rendkívül fontos, ha gyerekekkel megy a strandra, és kellemes pihenést és árnyékot szeretne biztosítani számukra. Könnyedén elhelyezheti benne dolgait anélkül, hogy aggódnia kellene, hogy a táskáját vagy a ruháit homok borítja. Azt is lehetővé teszi, hogy szabadon olvasson és pihenjen még a legerősebb napsütésben is.


A strandsátor könnyű, mindössze 1 kilogrammot nyom, így a szállítása nem jelent problémát. Sokkal kevesebb helyet foglal, ami fontos a csomagok pakolásakor. Kis súlya és félig nyitott szerkezete ellenére a sátor stabil. Váza rugós üvegszálas huzalokból készült - ennek köszönhetően a sátor a hordozóborítás levétele után gyakorlatilag 2 másodperc alatt kinyílik. Tökéletes kombinációja az esernyőnek és a paravánnak.


A sátor tartozéka egy hordozó és egy gumiszalag, melyeknek köszönhetően könnyedén összecsukhatja a sátrat, és megvédheti attól, hogy magától kinyíljon. Ez lehetővé teszi a sátor teljesen biztonságos használatát és a könnyű kinyitást és összecsukást. A huzat fogantyúkkal rendelkezik, amelyek segítik a kényelmes szállítást. További tartozék egy rögzítőszett, mellyel biztosítható, hogy a sátor még szélben is a talajon maradjon.


Tulajdonságok: 




Félig nyitott strandsátor
Eső, szél, UV elleni védelem
Alulról szigetel a nedvesség és a homok ellen
Pop Up nyitás
Összecsukható és hordozható
Stabil üvegszálas szerkezet
Talajhoz rögzíthető
UV védelem: 30+
Eső elleni védelem: 300 mm-ig
Anyag: poliészter
Váz: üvegszálas
Rögzítőkészlet anyaga: vas + nejlon + PP
Összecsukott méretek: 76 × 76 × 2 cm
Kinyitott méretek: 220 × 120 × 100 cm 

Súly: 1 kg


A csomag tartalma:



1 db összecsukható sátor
1 db tároló/hordozó
1 db rögzítőszett




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.05.15
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Strandsátor, pop up, összecsukható árnyékoló, napellenző UV védelemmel, 220x120x100 cm, kék" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RPP