Betöltés...

Táncszőnyeg interaktív játék Állatok 8 dallam 19886

Ár: 17.060 Ft

Táncszőnyeg interaktív komlós játék Állatok 8 dallam
A színes zeneszőnyeg dinamikus és interaktív szórakozás, amely számtalan órányi örömet és tanulást biztosít gyermekének. Ezt a többfunkciós szőnyeget különféle készségek fejlesztésére hozták létre, a kézügyességtől és a mozgáskoordinációtól a hangok és számok tanulásának első lépéseiig.
Masszív felépítése stabilitást és tartósságot garantál, a szőnyeget borító csúszásmentes anyag pedig biztonságos játékfelületet biztosít. A gyermek szabadon táncolhat, ugrálhat és játszhat rajta anélkül, hogy aggódnia kellene az esetleges megcsúszások miatt.
A szőnyeg legnagyobb előnye azonban az interaktív elemei. A négyszögletes mezőkből álló nyolcpontos rács a felfedezések igazi világa egy kisgyermek számára. Minden mezőhöz más állat és szám van hozzárendelve. Az egyik mező megnyomása után a gyermek örömteli hangot fog hallani az állat által, amely ráadásul motiválja a felfedezést és a tanulást.
A zenei élmény további gazdagítása érdekében a szőnyegen található egy DEMO gomb, amellyel nyolc különböző háttérzene közül választhat. Ennek köszönhetően a gyermek hangulatához és preferenciáihoz igazíthatja a dallamot, ami ráadásul serkenti kreativitását és fantáziáját.
Ez a színes zeneszőnyeg nem csak játék, hanem sokoldalú oktatási eszköz is, amely fejleszti a készségeket, és a hangok és számok világának interaktív és szórakoztató módon való felfedezésére ösztönöz.
A szőnyeg 3x 1,5V AA elemmel működik, melyeket a készlet nem tartalmaz.
Szőnyeg méretei:
137cm x 60cm
A csomag mérete:
 47 cm x 33 cm x 7,5 cm 
CE tanúsítvánnyal rendelkezik , és megfelel az EN71 szabványnak . 3 évesnél idősebb gyermekek számára készült.
 
 

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Táncszőnyeg interaktív játék Állatok 8 dallam 19886" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: