Betöltés...

Babakocsi fémtáska, nagy kerekek, rózsaszín gyermekjáték 17736

Ár: 140.980 Ft

Babakocsi fémtáska, nagy kerekek, rózsaszín
A rózsaszín babakocsi egy rendkívüli játék, amely a gondoskodás és a kreatív játék világába vonzza a gyerekeket. Masszív fém konstrukciója garantálja a tartósságot, így intenzív használat mellett is hosszú távú használatot tesz lehetővé. A nagy habkerekek sima futást biztosítanak különféle felületeken, ami tovább változatossá teszi a szórakozást.
A babakocsi számos funkcióval van felszerelve, amelyek megkönnyítik a játékot és valósághűbbé teszik. Az összecsukható lombkorona megvédi a babát a naptól és az esőtől, így biztosítja a babát a séták során. A babatartozékok számára készült táska praktikus megoldás, amely lehetővé teszi további játékelemek tárolását és szállítását.
Az ülés alá helyezett háló apró kiegészítők vagy a baba kedvenc játékainak tárolására szolgál. Ez egy tökéletes megoldás, amely a babakocsit egy komplett játékeszközzé teszi, amely serkenti a gyermek fantáziáját és kreativitását.
Ezzel a babakocsival a gyerekek különböző szerepeket játszhatnak, empátiát, felelősséget tanulhatnak és fejleszthetik a szervezőkészséget. Nem csak játék, hanem eszköz is a fontos szociális készségek szórakoztató és interaktív módon történő tanulásához és fejlesztéséhez.
Babakocsi méretei:
77 cm x 62 cm x 34 cm
A csomag mérete:
62,5 cm x 30 cm x 15,5 cm
CE tanúsítvánnyal rendelkezik , és megfelel az EN71 szabványnak. 3 évesnél idősebb gyermekek számára készült.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Babakocsi fémtáska, nagy kerekek, rózsaszín gyermekjáték 17736" című hirdetést látja. (fent)