Betöltés...

Interaktív Mat Dinosaurs táncszőnyeg Challenge 5 szórakoztató mód 17677

Ár: 11.790 Ft

Interaktív Mat Dinosaurs Dance Challenge 5 szórakoztató mód
A Dinosaurs - Dance Challenge táncszőnyeg egy rendkívüli játék, amely a vidám dinoszauruszok világába repíti a gyerekeket, miközben interaktív és ösztönző szórakozást kínál. Ez a színes dinoszaurusz-motívumokkal díszített szőnyeg nem csak vonzza a figyelmet, hanem serkenti a képzeletet és aktív részvételre ösztönöz a játékban.
A játék a táncszőnyegen lévő mezők ritmikus nyomásán alapul, a vezérlőpulton megjelenő számoknak megfelelően. A készlet akár 5 különböző játékmódot kínál, amelyek mindegyike egyedi kihívást és élményt nyújt.
Az 1-3 módban a gyermeknek gyorsan reagálnia kell a szőnyegen lévő megvilágított mezőkre, és a zene ritmusára kell nyomnia azokat. Minden kör körülbelül egy percig tart, és a nehézségi szint fokozatosan növekszik, ami izgalmassá és motiválóvá teszi a játékot.
A 4. mód a tánc és a dallamjáték kombinációja. A szőnyeg véletlenszerűen választ ki 4 dallamot, amelyek töredékeit a megfelelő mezők megnyomásával kell lejátszani, mielőtt kikapcsolnak. Ehhez gyors gondolkodásra és precíz reakciókra van szükség, ami fejleszti a zenei képességeket és a mozgáskoordinációt egyaránt.
Az 5. módban a szőnyeg igazi zongorává alakul, ahol minden gomb egy adott hangnak felel meg. A gyermek szabadon kísérletezhet, saját dallamokat, harmóniákat alkothat, ami segíti a kreativitás és a zenei érzék fejlesztését.
Ez az interaktív szőnyeg nem csak szórakozást nyújt, hanem kiváló eszköz gyermeke fejlődéséhez is. Támogatja a mozgáskoordináció, a reflexek, a zenei készségek és a koncentrációs képesség fejlesztését. Felejthetetlen kaland, amely egyszerre tanít és szórakoztat!
A szőnyeg 3x AA elemmel működik, melyeket a készlet nem tartalmaz.
Szőnyeg méretei:
82cm x 65cm
A csomag mérete:
40,5 cm x 22,5 cm x 7,5 cm 
CE tanúsítvánnyal rendelkezik és megfelel az EN71 szabványnak . 3 évesnél idősebb gyermekek számára készült.  

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Interaktív Mat Dinosaurs táncszőnyeg Challenge 5 szórakoztató mód 17677" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: