Betöltés...

Pihe-puha, kellemes tapintású plüss alvó kabala nyuszi babának - kiváló társ éjszakai altatáshoz és nappali játékhoz (BBI-5637)

Ár: 3.990 Ft

A pihe-puha és kellemes tapintású plüss alvó kabala nyuszi baba tökéletes választás kisbabáknak, akiknek szeretnék kellemesebbé tenni az éjszakai altatást és biztosítani egy bájos játéktársat is. Ez a gyönyörűen kialakított plüss figura nemcsak aranyos megjelenésével és puha tapintásával fogja lenyűgözni a legkisebbeket, hanem nyugtató hatással is lehet az alvás elősegítésében és az éjszakai biztonságérzet megteremtésében. Termékleírás: Puha és biztonságos anyag: A plüss alvó kabala nyuszi baba kiváló minőségű, puha plüssből készült, ami kellemes tapintást biztosít a gyerekek számára. Az anyaga biztonságos és kényelmes az érzékeny bőrhöz. Aranyos és bájos megjelenés: Ez a plüss nyuszi figura rendkívül aranyos és bájos megjelenéssel rendelkezik, mosolygós arcával és puha szőrű testével. Ideális választás az alváshoz és a játékhoz egyaránt. Nyugtató hatás: A pihe-puha anyag és az aranyos megjelenés segíthet megnyugtatni a gyerekeket az alváshoz, segítve az elalvást és az éjszakai nyugodt pihenést. Ideális alvótárs: Ez a plüss figura tökéletes alvótárs lehet a legkisebbek számára. Segíthet kialakítani a biztonságérzetet és a szeretetteljes környezetet az éjszakai altatás során. Kiváló ajándék: Ez a plüss alvó kabala nyuszi baba remek ajándék lehet kisbabáknak születésnapra, keresztelőre vagy más ünnepi alkalmakra. Biztosítsa gyermekének egy kedves és szeretetteljes társat az alváshoz és a játékhoz. Mérete és tartozékok: A plüss alvó kabala nyuszi baba ideális méretű a kisgyermekek számára. Könnyen karban tartható és hordozható, hogy mindenhol vele lehessen a kisbabáknak. Termékinformáció: anyag: plüss magassága :  35 cm A pihe-puha és kellemes tapintású plüss alvó kabala nyuszi baba igazi kedvenc lesz minden kisgyermek számára. Biztosítsa gyermekének a szeretetteljes és biztonságos alvási környezetet ezzel a bájos és aranyos plüssfigurával, amely segíthet az elalvásban és a nyugodt éjszakai pihenésben.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Pihe-puha, kellemes tapintású plüss alvó kabala nyuszi babának - kiváló társ éjszakai altatáshoz és nappali játékhoz (BBI-5637)" című hirdetést látja. (fent)