Betöltés...

Hordozható kemping zuhany merülőszivattyúval, szivargyújtós csatlakozással, 3,5 liter/perc kapacitással

Ár: 7.890 Ft

Hordozható kemping zuhany merülőszivattyúval, szivargyújtós csatlakozással, 3,5 liter/perc kapacitással 



A kemping zuhany minden olyan helyre alkalmas, ahol nincs közvetlen hozzáférése folyóvízhez, például kempingezés vagy sátrazás alkalmával, de a tenger mellett a sós víz leöblítésére is kiváló fürdés után. A készülék 12V feszültségről működik, használatához mindössze annyit kell tennie, hogy bedugja a kábelt az autó szivargyújtós csatlakozásába.


A hordozható zuhany nagy teljesítményű, 3,5 l/perc szivattyúval szerelt, és folyamatosan szabályozható vízsugárral rendelkezik. Egyszerűen fordítsa a szabályozót a kívánt pozícióba, hogy a vízsugarat egyéni igényeihez igazítsa - szinte olyan, mintha otthon lenne.


A szűrő rendszeres tisztítása jó állapotban tartja és meghosszabbítja az eszköz élettartamát. Ez akadályozza meg a szennyeződések bejutását, így a víz tiszta marad. A szivattyú hermetikusan védett ON/OFF kapcsolóval rendelkezik, amely megakadályozza, hogy víz kerüljön bele, ami kárt okozhatna.


A zuhanyfejhez tartozik egy tapadókorongos konzol, hogy kényelmesen rögzíthesse az autó oldalfalára, a szélvédőre vagy más sima felületre. További tartozék egy dupla kampó, amely lehetővé teszi, hogy a kézikészüléket pl. egy fához rögzítse, de törölközőt vagy piperetáskát is akaszthat rá.


Az utazó zuhany nem csak frissítő zuhanyzásra alkalmas. A termék funkcionalitása lehetővé teszi azt is, hogy elmosogasson, lemossa az autóját, leöblítse a felfújható játékokat és még sok minden mást. Egy húzózsinórral ellátott tasak tartozik hozzá, amely víztartályként vagy tárolóként is használható.


Tulajdonságok: 
 



Anyag: ABS
Tápellátás: 60W (szivargyújtós)
Szivattyú teljesítménye: 3A
Szivattyú kapacitása: 3,5 l / perc
Szivattyú átmérője: 3 cm
Maximális vízhőmérséklet: 40°C 

Tápkábel hossza: 2 m
A tömlő hossza: 5 m
A zuhanyfej méretei: 20×7 cm
A tasakméretei: 31×37 cm
A készlet súlya: 0,8 kg


A csomag tartalma:



1 db hordozható zuhany




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.05.08
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Hordozható kemping zuhany merülőszivattyúval, szivargyújtós csatlakozással, 3,5 liter/perc kapacitással" című hirdetést látja. (fent)