Betöltés...

karaoke K2 mini Bluetooth Hordozható hangszóró mikrofonna

Ár: 4.990 Ft

【Kristálytiszta hang és végtelen szórakozás】 - Tapasztalja meg a kiváló minőségű hangzást fejlett audio-illesztőprogramunkkal és digitális jelprocesszorunkkal. Az 5 hangváltó effektus további szórakoztató réteget ad gyermeke énekléséhez, így minden pillanatot még élvezetesebbé tesz.
【Többfunkciós karaokegép】 A TWS technológiával rendelkező Bluetooth 5.0 azonnali párosítást, stabil kapcsolatot és lenyűgöző, 50 láb hatótávolságot biztosít akadályok nélkül. Tökéletes bulikra, összejövetelekre!
【Light Up the Party】 Hagyja, hogy gyermeke belső csillaga ragyogjon a diszkófényekkel, amelyek magával ragadó és dinamikus karaoke élményt nyújtanak. A független világítás gomb könnyű vezérlést és végtelen szórakozást tesz lehetővé órákon át.
【Kompakt és felhasználóbarát】 Mini méretű karaokegépünket könnyű szállítani, így gyermeke bárhová magával viheti zenéjét. Könnyedén válthat az üzemmódok között, és könnyedén beállíthatja a mikrofont, a visszhangot és a zene hangerejét.
【Tökéletes ajándék minden alkalomra】 Karaoke gépünk élénk színű kialakítása és gyönyörű csomagolása fantasztikus ajándékot nyújt minden korosztály számára. Tökéletes születésnapra, karácsonyra, húsvétra, halloweenre, hálaadásra, Valentin-napra vagy bármilyen más ünnepre.
https://www.gold-media.hu/produc...
Tulajdonságok
Település: I. kerület
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Ajánlott: Fiúknak és Lányoknak (unisex)
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.05.16
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "karaoke K2 mini Bluetooth Hordozható hangszóró mikrofonna" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Gold Media