Betöltés...

MUDUKO Felismerem az érzelmeket - képes kártyák gyerekeknek

Ár: 3.790 Ft

Az érzelmek felismerésének és verbalizálásának képessége az egyik legfontosabb szociális készség. Érdemes már kisgyermekkortól kezdve elkezdeni a kialakítását. Az Ismerem az érzelmeket egy színes kártyakészlet, amely pozitív érzéseket, mint az öröm vagy a szeretet, és negatív érzéseket, mint az undor vagy a félelem, egyaránt ábrázol.


A felismerem az érzelmeket lényegében 20db lapka, amelyek lehetővé teszik, hogy a gyermek megismerkedjen az átélt érzelmekkel, megnevezze és megértse őket. A képeken megjelenő szereplők pozitív és negatív érzéseket egyaránt átélnek.


Segítenek belépni a gyermekek élményvilágába, és a közös játékon keresztül megtanítják a kisgyermekeket az empátiára és fejlesztik érzelmi intelligenciájukat. Ajánlott a szülőkkel való közös játékhoz 2 éves kortól, és ajánlott terápiás és oktatási segédeszközként a sajátos nevelési igényű gyermekekkel foglalkozók számára.


A termék környezetbarát anyagokból készült, amelyek gyermekbarátok, de nem mikrobásak és nem vírusosak. Az általunk kifejlesztett önfertőtlenítő bevonatnak köszönhetően játék után nem kell speciális szerekkel fertőtleníteni a lapokat, csak száraz ruhával áttörölni.



Illusztrációk: Monika Kosz


És hogy miért a Muduko – felismerem az érzelmeket játék?



Egyszerű, színes illusztrációk, amelyek világosan mutatják a különböző érzelmeket
Szolid kivitelezés,
Terápiás hatása lehet
A nagyobb gyermek számára további szórakozást nyújtó doboz (színezőkönyv)
Teljesen környezetbarát termék (környezetbarát játék tanúsítvány)
Teljesen biztonságos termék (önsterilizáló biocid bevonattal borított)


A doboz tartalma:



20 lapka
Útmutató a szülőknek


A csomag méretei: 21.2cm x 14.1cm x 5.7cm.



Tovább
Tulajdonságok
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.06.05
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "MUDUKO Felismerem az érzelmeket - képes kártyák gyerekeknek" című hirdetést látja. (fent)