Betöltés...

Távirányítós Piros PickUp 5115

Ár: 17.630 Ft

 Távirányítós Piros PickUp

A bemutatott modell 1:10 méretarányban készült , így hihetetlenül valóságosnak tűnik. Egy autó közvetlenül a versenypályáról valósítja meg minden fiatal versenyző álmát. Az R/C távirányítós versenyjármű segíti a gyermeket olyan képességek fejlesztésében, mint a játékautó vezetése, valamint erősíti a koncentrációt, valamint a távvezérlés lehetősége csak néhány előnye a terméknek. Az autó PVC-ből készült amely ellenáll az alacsony hőmérsékletnek, a deformációnak és a törésnek. A jármű puha, gumikerekei garantálják az autó nagy tapadását a különböző felületeken. A termékjellemzők lehetővé teszik a nagyszerű szórakozást és az egészséges versenyt. Mostantól a gyermeknek nem kell egyedül játszania - a pilóta lehetővé teszi, hogy minden irányban manőverezzen az autóval, így remek alapot jelenthet autóversenyzéshez barátaival.
A versenykészlethez csatlakoztatott távirányító a  2.4G frekvencián veszi fel,  ami csökkenti a játék közbeni interferenciát. Fel van szerelve egy gombbal egy gombbal, amely felelős az irányításért  elöl - hátul és jobbra - balra.
A távirányítót 2x AA 1,5 V-os elemekkel kell felszerelni. Az autó elindításához szükség van a készletben található elemekre.  

Az autó 14 évesnél idősebb gyermekek számára készült. 
A készlet méretei :  

- autó: 43 cm x 18 cm x 15 cm,

csomag méretei :  
-55 cm x 24 cm x 20 cm 
 

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Távirányítós Piros PickUp 5115" című hirdetést látja. (fent)