Betöltés...

Hot Wheels City: Ultimate garázs 2023

Ár: 89.200 Ft

Fedezd fel a Hot Wheels City Ultimate garázs mind a négy szintjét a versenyzés, a kaszkadőrmutatványok és a történetmesélés terén. Minden szint pályajátékos kalandokra inspirál, beleértve az egymás melletti versenyzést, a loop mutatványokat és az autófaló sárkánnyal vívott epikus csatát. A készlet két Hot Wheels járművet tartalmaz, és több mint 50 1:64 méretarányú játékautó számára elegendő parkolóhelyet biztosít. Más készletekhez is csatlakoztatható, így a gyerekek kiépíthetik a Hot Wheels Cityt. A további készletek külön megvásárolhatók. A színek és a dekorációk változhatnak.

Jellemzők:
Versenyezz, kaszkadőrözz és vívj csatát egy sárkánnyal a többszintes Hot Wheels City Ultimate Garage-ban.Az első emelet olyan menő pályajáték részleteket tartalmaz, mint a mozgatható tömlők, egy autómosó habhengerrel, terelőkkel és csatlakozókkal, hogy egy nagyobb Hot Wheels City részeként más készletekhez csatlakoztatható legyen. (A további készletek külön megvásárolhatók.)Vidd a két kocsiból álló liftet a következő szintre, ahol a gyerekek a 2 mellékelt Hot Wheels autót egyenesen a liftből indíthatják el egy egymás melletti versenyreA harmadik szinten indítsd el az egymás melletti hurokkal történő mutatványt, a terelőelemek beállításával megváltoztathatod a kocsik végső célállomásátA 4. szinten egy autóéhes sárkány vár, és a gyerekek elindítják Hot Wheels autóikat, hogy legyőzzék, különben megeszik őket. Használd ki a több mint 50 parkolóhelyet a Hot Wheels egyszerű és kényelmes tárolásáraA Hot Wheels City Ultimate Garage 2 Hot Wheels járművet tartalmaz, így nagyszerű ajándék 5 éves kortól.Műszaki adatok:
Csomagolás mérete: 61 x 76 x 20 cmCsomagtartalom:
Tartalmaz: 1 Hot Wheels City Ultimate Garage 2 db 1:64 méretarányú Hot Wheels járművel. A színek és díszítések eltérhetnek. 

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Autós
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Hot Wheels City: Ultimate garázs 2023" című hirdetést látja. (fent)