Betöltés...

Amewi Piper J3 Cup Távirányítós repülőgép

Ár: 44.250 Ft

Piper J-3 CUP méretarányú másolata kiváló repülési jellemzőkkel, amely a beépített giroszkópnak (repülési helyzet stabilizátor) köszönhetően különösen alkalmas kezdőknek, és lehetővé teszi minden kezdő pilótának a gyors és biztonságos repülést. A giroszkóp szinte minden külső hatást semlegesít, mint például a szél még a vezérlési hibákat is kiküszöbölik, ha a vezérlőpálcákat egyszerűen visszaállítják semleges helyzetbe.

Ugyanakkor egy helyzetérzékelő megakadályozza az előzést giroszkóp üzemmódban (max. Emelkedési és süllyedési sebesség kb. 15-20 °).
Háromcsatornás modellként a Piper J-3 CUP csak a motoron, a felvonón és a kormányon keresztül vezérelhető. A teljes szerkezet szinte elpusztíthatatlan EPP anyagból készült.

A nehéz leszállásokat vagy könnyű lezuhanásokat ezért panasz nélkül el kell távolítani, ami hosszú repülési szórakozást tesz lehetővé.
A légcsavar, Ütésálló műanyagból készült, amelyet kifejezetten ehhez a modellhez fejlesztettek ki.

A tartósság és a hatékonyság összességében kiváló az erőteljes hajtással (három 0720 Hollow Cup kefe motorral, amelyek megfogják a főtengelyt) összefüggésben jelentős repülési teljesítmény érhető el itt.
A 0,08 másodperc / 60 ° -os gyors digitális szervók közvetlen, pontos vezérlést biztosítanak.
Az első repülés megkezdése előtt csak a szárnyak és a futómű összeszerelése szükséges.
Ugyanakkor töltse fel az akkumulátort, és már indulhat is.

Szárnyfesztáv: 505 mm Hossz: 356 mmMagasság: 150 mmTolóerő: kb. 1: 1 Tolóerő / súly arányGyro: 3 CH / 6G önstabilizáló repülés-beállító rendszerMotor: 3x 0720 üreges csésze kefe motorAkkumulátor: LiPo 1S 3,7V 500mAh

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Amewi Piper J3 Cup Távirányítós repülőgép" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: