Betöltés...

Amewi DRF AFX-135 PRO 6G RTF Távirányítós helikopter

Ár: 124.190 Ft

Egy EC-135 helikopter szuperméretarányú, 1:32 arányú másolata, a German Air Rescue színeire festve ezzel a nagy modellel biztonságosan felszállhat és látványos repülési manővereket élhet át.
A kiváló minőségű elektronikának köszönhetően az AFX-135 PRO rendkívül sima repülési jellemzőket kínál, ezért ideális a fix hangmagasságú kezdőknek is.
A repülési idő körülbelül 8-10 perc egy intelligens akkumulátorral, amely még USB töltőporttal is rendelkezik.
A felügyeleti funkció időben tájékoztatja Önt a töltés állapotáról, hogy soha ne fogyjon el az áram a levegőben.

A 2,4 GHz-es, ergonomikus botokkal ellátott adó kényelmesen illeszkedik a kézbe, és különféle repülési módokkal rendelkezik, a kezdőtől a haladóig.
Könnyedén válthat Mode-2-ről Mode-1-re. Szintén remek funkció a gombnyomásra stabilizált fordított repülés, amelyet biztonságosan 9 méter körüli magasságból aktiválva (lásd az utasításokat) megszokhat egy ilyen fordított manővert. Az automatikus fel- és leszállás is az AFX-135 PRO funkciókészletének részét képezi.

A két nagy teljesítményű kefe nélküli motorral elöl és hátul ez a modell elegendő összteljesítményt kínál lenyűgöző repülési képességekhez, amelyek még a tapasztaltabb pilóták számára is vonzóak.
Ezenkívül ez az RC helikopter automatikus magasságtartással rendelkezik az optikai és elektronikus érzékelőknek köszönhetően.
A műanyag kabin minden egyes szegecsét hűen reprodukálják.
Az elülső, alsó és hátsó LED-es világítás lenyűgöző megjelenést kölcsönöz ennek a helikopternek.

A DRF AFX-135 PRO RTF (Ready-to-Fly) változatban érkezik, ami azt jelenti, hogy a távirányító szokásos elemei kivételével minden alkatrész már benne van a csomagban.
Az akkumulátor feltöltése után azonnal levehető. Az első használat előtt figyelmesen olvassa el a használati utasítást.

A Német Légimentő Szolgálat színeire festveAlkalmas beltéri és kültéri használatra gyenge szélbenAutomatikus felszállás és automatikus leszállás egyetlen gombnyomássalStabilizált fordított repülés egyetlen gombnyomássalAutomatikus magasságtartásLED világítás elöl, alul és hátul4 lapátos rotorfejHatótávolság: kb. 50 - 80 mRepülési idő: 8-10 percTöltési idő: kb. 60-90 percTörzs magasság: 132 mmA rotor átmérője: 328 mm

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Amewi DRF AFX-135 PRO 6G RTF Távirányítós helikopter" című hirdetést látja. (fent)