Betöltés...

42 darabból álló varázslatos mágneses építő készlet - kreatív, fejlesztő játék golyópályával és világító labdákkal (BBJ)

Ár: 6.990 Ft

Fedezd fel a végtelen kreatív lehetőségeket ezzel a lenyűgöző 42 darabból álló mágneses építőkészlettel, amely egyedülállóan ötvözi a szórakozást és a fejlesztést. Ez a varázslatos készlet tökéletes eszköz minden kis építész számára, aki szeretné kiépíteni saját, izgalmas golyópályáit és megfigyelni a világító labdák lenyűgöző fényjátékait. Termékleírás: 42 darabos készlet: A készlet 42 mágneses elemet tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a különféle formák és struktúrák egyszerű és szórakoztató megépítését. Az építőelemek könnyen illeszkednek egymáshoz, lehetővé téve a gyermekek számára, hogy fantáziájukat szabadon szárnyalhassák. Kreatív golyópálya: A készlet részeként egy golyópálya építhető, amely izgalmas és szórakoztató kihívásokat nyújt. A golyók a pályán végighaladva számos kanyarulaton és akadályon keresztül haladnak, így a gyerekek megtapasztalhatják az épített struktúráik működését. Világító labdák: A világító labdák nemcsak esztétikai élményt nyújtanak, hanem fejlesztik a gyerekek látási és motoros készségeit is. Amikor a labdák végigfutnak a pályán, a fényük szóródik, különleges vizuális hatást keltve, amely még élvezetesebbé teszi a játékot. Fejlesztő játék: Ez a készlet nemcsak szórakoztató, hanem jelentős fejlődési előnyöket is kínál. A mágneses elemek manipulálása és a golyópálya összeállítása fejleszti a finommotorikus készségeket, a problémamegoldó képességet és a térbeli tájékozódást. Biztonságos és tartós: A készlet kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztonságosak a gyermekek számára. Az elemek strapabíróak, és hosszú távú használatra készültek, így sokáig élvezhetők lesznek. Egyszerű tárolás és szállítás: A mágneses építőelemek könnyen tárolhatók és szállíthatók, így ideálisak otthoni használatra és utazásokra egyaránt. A kompakt csomagolásnak köszönhetően könnyen rendben tarthatók. Főbb Jellemzők: Mennyiség: 42 darab mágneses építőelem Kiegészítők: Golyópálya és világító labdák Anyag: Kiváló minőségű műanyag Fejlesztési előnyök: Finommotorikus készségek, problémamegoldó képesség, térbeli tájékozódás Ajánlott korosztály: 3 éves kortól Méretek: Csomagolás méretei: Kompakt, könnyen kezelhető és tárolható Összegzés: A "42 Darabból Álló Varázslatos Mágneses Építőkészlet" tökéletes választás minden kis kreatív építész számára, aki szeretne új világokat teremteni. A golyópálya és a világító labdák egyedi élményt nyújtanak, miközben segítenek a gyerekek fejlődésében és tanulásában. Ez a szórakoztató és fejlesztő játék minden gyerekszobában remek kiegészítő lesz!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.09.03
Eddig megtekintették 29 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "42 darabból álló varázslatos mágneses építő készlet - kreatív, fejlesztő játék golyópályával és világító labdákkal (BBJ)" című hirdetést látja. (fent)