Betöltés...

Fa montessori kirakós (180 részes)

Ár: 3.990 Ft


Mennyire fejlett az Ön és gyermeke fantáziája? Most remek alkalmad nyílik megnézni!
A fa kirakónak köszönhetően több érdekes mintát készíthetsz!
A kisgyermekek figyelmének felkeltése érdekében minden rejtvényt színes festékkel vontak be. Ez kétségtelenül játékra ösztönzi a legkisebbeket! Amellett, hogy remek szórakozást nyújtanak, segítenek a látható színek azonosításában és megnevezésében!
A 180 elem teszi lehetővé igazán fejlett képek készítését! Csak a szervező fantáziája szab határt! És ha befejezi a játékot , az összes elemet egy praktikus szövettáskába rejti!
Huszonnégy, mindkét oldalára nyomtatott kártyán összesen negyvennyolc különböző nehézségi szintű minta található!  
Egy ilyen közös játék pozitív hatással lesz a családi kapcsolatok alakulására – minden pillanat, amit szülőként gyermekeddel töltesz, a köteléked kialakulását eredményezi!
A jó játék az a játék, amely nemcsak érdekes szórakozást nyújt, hanem a baba általános fejlődését is támogatja! A Maria Montessori által kidolgozott pedagógia feltételezései szerint minél egyszerűbb a játék, annál jobban teljesíti ezeket a feltételezéseket!
Ez a fából készült puzzle segít a széles körben érthető intellektuális képességek - mindenekelőtt a kreativitás és a térbeli képzelőerő - fejlesztésében!
A kézügyesség sem marad el! A rejtvények elrendezéséhez a kéz precizitása és pontossága, valamint szem-kéz koordináció szükséges!
A termék teljes egészében fából készült , aminek köszönhetően nem csak megfelelő szilárdságot, de biztonságot is nyújt! Minden faelem gondosan csiszolt és nem mérgező festékkel van bevonva, hogy ne tapadjon szilánk a finom nyélbe.
A rejtvények esztétikus kartondobozba vannak csomagolva , így ajándéknak is tökéletesek!
A készlet tartalma
180 fahasáb, különböző formákban és színekben
24 db kétoldalas kártya
szövettáska tároláshoz
 
Anyag:
fa blokkok
papír kártyák
 
Méretek:
kártyák: 8 cm x 6 cm
egy blokk (hatszög ): 4 cm x 5 cm
csomag méretei : 21 cm x 24,5 cm x 4 cm




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Társasjátékok
 
Feladás dátuma: 2024.05.03
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Fa montessori kirakós (180 részes)" című hirdetést látja. (fent)