Betöltés...

Összecsukható kempingasztal, hordozható, alumínium, 80×60×70 cm, 20 kg-ig terhelhető

Ár: 11.490 Ft

Összecsukható kempingasztal, hordozható, alumínium, 80×60×70 cm, 20 kg-ig terhelhető 



Az összecsukható kempingasztal pótolhatatlan felszerelés minden szabadtéri kalandvágyó számára. A funkcionalitás és a hordozhatóság szem előtt tartásával tervezték, így minden körülmények között kényelmes használatot biztosít.


Az asztal könnyű és tartós alumíniumból készült, könnyen mozgatható így bárhová magával viheti. Könnyen elfér az autó csomagtartójában, összecsukva pedig praktikus, fogantyúval ellátott bőrönddé válik, kevés helyet foglal és rendkívül könnyen szállítható.


Az asztal optimális méretei megfelelő helyet biztosítanak az ételek, italok vagy akár egy laptop elhelyezésére a természetbe tett kirándulások során. Pótolhatatlan hely az étkezésekhez vagy a társas találkozók szervezéséhez a szabadtéri tevékenységek során.


A turistaasztal multifunkcionális, nem csak kempingezések vagy piknikek során, hanem kerti grillezések és szabadtéri rendezvények alkalmával, de akár praktikus íróasztalként is kiválóan használható.


Tulajdonságok: 




Anyag: alumínium
Max. terhelés 20 kg
Összecsukható
Lábrögzítős kivitel
Fogantyúval szerelt
Hordozható
Csővázvastagság: 1,5 cm
Méretek 80×60×70 cm
Súly: 3,3 kg


A csomag tartalma:



1 db összecsukható kempingasztal




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.05.01
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Összecsukható kempingasztal, hordozható, alumínium, 80×60×70 cm, 20 kg-ig terhelhető" című hirdetést látja. (fent)