Betöltés...

Numerikus egyensúly - Oktatási készlet számokkal a gyermekek számára

Ár: 10.090 Ft



 

Játékmérleg alkalmas színek tanulására, súlymérésre és súlyok összehasonlítására, nagyon hasznos az első matematikai számítások egyszerű elvégzéséhez is. 
 

3 éves kortól a gyerekek szín szerint rendezhetik a zsetonokat, ha a skála alján található megfelelő rekeszbe helyezik őket. A gyakorlatokat az utasítások tartalmazzák. 
 

Az idősebb gyerekek megtanulják számolni és elvégezni az alapvető matematikai műveleteket a játékon keresztül! Ahhoz, hogy megtalálja a válaszokat a kártyákon található 60 problémára, a gyermek felakasztja a súlyokat, hogy kiegyensúlyozza a mérleget és megkapja a megfelelő eredményt. Gyakorolhatja az összeadást, kivonást, szorzást és osztást. 
 

Tartalma: 1 mérleg (mérleg), 2 tálca, 30 zseton 6 különböző színben, 30 kétoldalas problémakártya, 1 lap matricákkal, tevékenységi útmutató. 

Doboz méretei: 32 x 6 x 26 cm 

Ajánlott életkor: 3 év+
 

Figyelmeztetés: Nem alkalmas 3 év alatti gyermekek számára. Kis részeket tartalmaz, amelyek lenyelhetők, fulladásveszély. 

 

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Numerikus egyensúly - Oktatási készlet számokkal a gyermekek számára" című hirdetést látja. (fent)