Betöltés...

Kruzzel 3D toll utántöltő filamentek - 20 db x 3 m

Ár: 2.490 Ft

Kruzzel 3D toll utántöltő filamentek - 20 db x 3 mSzeretsz képeket és figurákat készíteni 3D tollal, de kifogyott az izzószál? Vagy esetleg új színeket és árnyalatokat keresel, hogy egyre érdekesebb figurákat alkoss? Befejezheti a keresést ? készletünkben akár 90 darab izzószálat is találhat, különböző színekben!
Az izzószálas festés tökéletesen fejleszti a kézi készségeket és az ujjak pontosságát - a méretarányok létrehozása nem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik!
A betétek élénk színei tökéletesen ösztönöznek mindenkit új rajzok vagy épületek készítésére, amelyek tovább fejlesztik a kreativitást és a képzelőerőt.
Akár 20 szín (azaz összesen 90 m izzószál) minden bizonnyal hosszú időre elég lesz, és rengeteg anyagot biztosít új, még jobb alkotások készítéséhez. Azt is lehetővé teszi, hogy bármit létrehozzon, amit a képzeleted mond.
A filamentumok a toll belsejében melegednek, és rugalmas anyag formájában jönnek ki belőle, amely lehetővé teszi különféle modellek és szerkezetek létrehozását. Az olvadt patron ezután megszilárdul, hogy a létrehozott figura a lehető legstabilabb legyen.
A patronok egy PLA nevű, biológiailag lebomló polimerből készülnek. Teljesen biztonságos ? nem tartalmaz semmilyen mérgező elemet.

színek száma: 20
darabszám a készletben: 20
izzószál típusa: PLA
1 darab méretei (hossz / átmérő): 3 m / 1,75 mm
1 darab súlya: ~ 12g
készlet súlya: 0,260 kg
a készlet súlya a csomagban: 0,263 kg







Tovább
Tulajdonságok
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Kruzzel 3D toll utántöltő filamentek - 20 db x 3 m" című hirdetést látja. (fent)