Betöltés...

Falmászó fogantyúk és mászókövek gyerekeknek - 10 db

Ár: 7.990 Ft

Falmászó fogantyúk és mászókövek gyerekeknek - 10 dbA falmászó kövek minden gyermek számára remek választás lesz! Nemcsak sok érdekes szórakozást biztosítanak neki, hanem mozgásra is ösztönzik!
A készletben minden alkatrészt megtalálsz, ami a konzolok falra szereléséhez szükséges - azaz csavarok, alátétek, anyák és egy imbuszkulcs, amellyel minden elemet meg lehet húzni! Ez kényelmes telepítést és gyors játékkezdést tesz lehetővé!
10 kő teszi lehetővé hogy izgalmas és szórakoztató útvonalat készítsen! Bármilyen konfigurációban elrendezheted őket, így a pályát a kisebb és nagyobb gyerekek igényeihez is igazíthatod!
A fogantyúk felülete érdes, ami javítja a tapadást, még nedves vagy koszos kéznél is!
Az érdekes és színes dizájn azonnal felkelti a gyermek figyelmét és játékra ösztönzi Őket!
A kövek változatos formájúak, mindegyik körülbelül 10 cm széles, ami kényelmes és biztonságos fogást biztosít a hegymászónak! Ami szintén nagyon fontos, hogy nincsenek éles széleik.
Az első kalandok a hegymászással kétségtelenül megerőltetőek lesznek, de ha a gyerkőc megérti, mit és hogyan, gyorsan leküzd minden falat! Ez segít neki az egész test izomzatának megfelelő fejlődésében, az egyensúly fenntartásában és a szem-kéz koordinációban. Ezenkívül serkenti a tevékenységek tervezésének és a helyzet gyors elemzésének képességét!
A tartós anyagok igazán kielégítő tartósságot biztosítanak, és gondoskodnak arról, hogy egy kő se okozzon csalódást egy fiatal hegymászónak!Csomag tartalma:

10 mászókő
20 csavar
20 anya
20 alátét
1 imbusz kulcs

Méretek: kő: 10cm x 8,5cm x 4,5cmA termék fóliás csomagolásba van csomagolva.






Tovább
Tulajdonságok
Játék: Kerti
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Falmászó fogantyúk és mászókövek gyerekeknek - 10 db" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: