Betöltés...

21 részes szépítkező készlet

Ár: 3.690 Ft

21 részes szépítkező készletIsmerd meg a varázslatos 21 az 1-ben gyermek smink és szépségkészletet, melynek segítségével a kis hercegnőd könnyedén átváltoztathatja magát kedvenc mesefigurájává! Ez a lenyűgöző sminkkészlet minden, amire egy kis művésznek szüksége lehet, hogy kreativitását kibontakoztassa és örömteli időt töltsön el a játékkal!
21 részes szépítkező készlet 78536466
A sminkkészlet tartalmaz 21 különféle elemet, amelyekkel a gyermek kipróbálhatja a sminkelés minden művészetét. Különböző színű rúzsok és szemhéjfestékek várják, hogy a kicsik felfedezzék segítségükkel a divat világát.Emellett a készlet tartalmaz olyan kiegészítőket, mint a körömlakkok és a gyöngyékszerek, hogy a kis hercegnőd megalkothassa saját stílusát és divatos megjelenését.
A sminkkészlet bőrbarát és antiallergén anyagokból készült, amelyek teljes mértékben biztonságosak a gyermek bőrére. A termékek könnyen lemoshatóak, így a sminkelés után könnyedén megszabadulhattok a festékektől.Az aranyos és praktikus tárolódoboz segítségével a kicsik könnyedén rendszerezhetik a kiegészítőket és magukkal vihetik bárhová.
Főbb jellemzők és előnyök:
21 az 1-ben gyermek smink és szépségkészlet, amely órákig tartó kreatív játékélményt kínál.Különböző színű rúzsok, körömlakkok, szemhéjfestékek és kiegészítők a divatos megjelenésért.Bőrbarát és allergiamentes anyagok, amelyek biztonságosak a gyermek bőrére.A smink könnyen lemosható, így a játék után könnyedén eltávolítható.Praktikus sminktáska a kiegészítők rendszerezéséhez és könnyű hordozáshoz.Adj egy csodálatos ajándékot a kicsi hercegnődnek ezzel a mesés 21 az 1-ben gyermek smink és szépségkészlettel! Engedd, hogy kreativitásuk szárnyaljon és élvezze a varázslatos világot, amit a sminkkészlet nyújt.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "21 részes szépítkező készlet" című hirdetést látja. (fent)