Betöltés...

Unikornisos 3D kristálykészítő készlet

Ár: 5.000 Ft

Unikornisos 3D kristálykészítő készlet
Egy varázslatos kristálykészítő készlet egyszarvúval minden kisgyermek számára ajánlott, aki szereti az élményeket és a kísérleteket.A készlet használata nagyon egyszerű, és a hatás biztosan meglep. A kész egyszarvú figurát az előzőleg elkészített oldatba kell meríteni, majd várni kell, amíg a kristályok elkezdenek növekedni az egyszarvún. Ezután már csak meg kell szárítani a figurát, és megfelelő színeket kell adni neki. Valami varázslatos vár rád.A természet csodáinak kísérletezése és felfedezése szórakozással kombinálva nagyszerű inspirációt jelent minden gyermek számára. Mindenféle élmény segít a koncentráció és a precizitás fejlesztésében.
A készlet tartalma:- gipsz unikornis figura- kristály homok- 500 ml-es oldattartály- képi utasítások- piros, sárga, kék festékek- ecset- fapálca- festéktartó
Elkészítés:A zacskó teljes tartalmát öntsük egy edénybe, öntsünk 100 ml 100?C-os vizet, nagy körültekintéssel, lehetőleg felnőtt felügyelete mellett, majd adjunk hozzá 450 ml hideg vizet, és alaposan keverjük körülbelül 3-5 percig, amíg teljesen fel nem oldódik.Mindenképpen várja meg, amíg a folyadék lehűl. Ezután helyezze a gipszmodellt az oldatba, és figyelje meg a kristályosodási folyamatot 2-3 órán keresztül. Ennyi idő után hagyja száradni az egyszarvú modellt 12 órán keresztül. A következő lépés az egyszarvú díszítése saját elképzelése szerint. A saját maga által végzett munka gyönyörű szobadísz lehet, vagy ajándék lehet kedvesének.
FIGYELEM!A kísérletet csak felnőtt felügyelete mellett végezze.A készlet 8 évesnél idősebb gyermekek számára készült.
A készlet lehetővé teszi gyermeke számára, hogy megismerje a varázslatos világot, ami a jövőjét eredményezheti. A készlet a legapróbb részletekre is odafigyelve tökéletesen kifinomult.






Tovább
Tulajdonságok
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Unikornisos 3D kristálykészítő készlet" című hirdetést látja. (fent)