Betöltés...

Logikai társasjáték

Ár: 4.390 Ft

Logikai társasjátékEz a varázslatos készlet lehetővé teszi, hogy a gyermekek elkészítsék saját ékszereiket, és egyedi stílusukat fejezzék ki.
A kis alkotók örömére különleges ékszerek születnek, amelyeket szívesen viselhetnek vagy akár ajándékozhatnak barátaiknak és családjuknak.
Főbb jellemzők és előnyök:
Kreativitás és kézügyesség fejlesztése: Az ékszerkészítő készlet segít a gyerekeknek fejleszteni a kézügyességüket és kreativitásukat.
A különböző színű és formájú gyöngyök, medálok és kiegészítők lehetőséget adnak arra, hogy a gyerekek egyedi ékszereket alkossanak, amelyek kifejezik saját személyiségüket és stílusukat.
Szórakozás és időtöltés: Az ékszerkészítő folyamat szórakoztató és élménydús időtöltést kínál a gyerekeknek.Az alkotás öröme és a végeredmény büszkeséggel tölti el őket, miközben fejlődik a koncentrációjuk és kitartásuk.
Készlet tartalma:A gyerekek ékszerkészítő készlete számos különböző színű és formájú gyöngyöt, medált és kiegészítőt tartalmaz, valamint színes zsinórokat és csatokat a könnyű rögzítéshez.A készletben minden megtalálható, amire a gyerekeknek szükségük lehet az ékszerek elkészítéséhez.
Egyedi ajándék lehetőség:Az általuk készített ékszerek kiváló ajándékok lehetnek barátoknak vagy családtagoknak.
Az egyedi és kézzel készített ékszerek személyes értéket képviselnek, és kedves emlék maradnak az ajándékozottak számára.
Biztonságos anyagok:Az ékszerkészítő készlet anyagai biztonságosak a gyermekek számára, és nem tartalmaznak káros anyagokat.A készletben található anyagok minőségi és tartósak, így hosszú ideig élvezhetik a kreatív alkotást.Vásárold meg ezt a gyerekek ékszerkészítő készletét, és engedd, hogy a gyermekek kreativitása kibontakozzon!A kézzel készített ékszerek nem csak büszkeséggel töltik majd el a kicsiket, hanem fejlesztik kézügyességüket és örömet hoznak mindenkinek, aki viseli őket.Legyen szó szülinapról, karácsonyról vagy csak egy kis meglepetésről, ez a készlet minden alkalomra tökéletes választás!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Társasjátékok
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Logikai társasjáték" című hirdetést látja. (fent)