Betöltés...

6 karikás buborékfújó pálca, 1 liter buborékfújó folyadékkal

Ár: 2.290 Ft

6 karikás buborékfújó pálca, 1 liter buborékfújó folyadékkalEz a buborékfújó játék egy egész liter buborékfolyadékot tartalmaz, ami hosszútávú szórakozást nyújt a gyermekek számára.
A játékhoz tartozó 6 körös buborékfújó pálcika különleges és izgalmas buborékokat varázsol a levegőbe. A különböző méretű és alakú buborékok még szórakoztatóbbá teszik a játékot.
A buborékfújó játék rendkívül egyszerűen használható, így akár a legkisebbek is könnyedén élvezhetik a buborékok fújásának élményét.
Hatalmas vidámságot hoz a gyerekek életébe. A buborékok megfigyelése és utánuk kapkodás fejleszti a koordinációs képességeket, miközben mosolyt és boldogságot hoz a kicsik arcára.
A buborékfújó játék ösztönzi a gyerekek kreativitását és képzelőerejét. A gyerekek saját kis buborékmeséket és játékokat alkothatnak, és így még szórakoztatóbbá tehetik a buborékfújás élményét.A csomag tartalma:
1 liter buborékfolyadék6 karikás buborékfújó pálcika

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "6 karikás buborékfújó pálca, 1 liter buborékfújó folyadékkal" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: