Betöltés...

Láncokkal, gyöngyökkel, kreatív hercegnős ékszer készítő

Ár: 3.190 Ft

Láncokkal, gyöngyökkel, kreatív hercegnős ékszer készítőHa szeretsz alkotni és kifejezni magadat, akkor ez a készlet egy valódi kincs számodra.
Engedd szabadon a képzelőerődet és alkoss egyedi medálokat, kulcstartókat, vagy éppen gyönyörű karkötőket!
Műszaki Adatok:

6 különböző színű zselés festéktoll
18 sablon
Gyöngyök
Ezüst csillámpor
Vonal
Gyémántok
Csipesz

Előnyök:
Kreativitás: Ezzel a készlettel ébred a művész benned.
A sokszínű festéktollak lehetővé teszik, hogy bármilyen stílusban alkoss, és a gyémántok, csillámpor és gyöngyök extra fényt és eleganciát adnak műveidnek.
Szabad önkifejezés:Ez a festési tevékenység nem csak órákig tartó szórakozást kínál, hanem kiváló lehetőséget az önkifejezésre és a kreativitásra.
Hozd létre saját stílusodat, és mutasd be a világnak!
Egyszerű használat:A festéktollak könnyen alkalmazhatók, és ha valamit újra szeretnél festeni, egyszerűen kapard le a festéket.A zselés tollak nem koszolódnak, így könnyen tisztíthatók.
Többféle projekt:A készletben található medálokat medálként, kulcstartóként, vagy akár függőként is használhatod az ablakodra vagy hátizsákodra.Ezzel a sokoldalúsággal mindig új projektekbe vetheted bele magad.
Ideális ajándék:Ezek a gyönyörű, kézzel készített darabok tökéletes ajándékok születésnapokra vagy más különleges alkalmakra.
Az alkotás öröme mindenkinek jár, és ezt a készletet minden 3 évesnél idősebb gyermekek élvezheti.
A biztonságos és minősített anyagokból készült eszközökkel órákon át játszhatnak, miközben fejlesztik kreativitásukat és ügyességüket.Adj nekik lehetőséget a művészi kibontakozásra, és vásárold meg ezt a fantasztikus készletet most!
A design minimálisan eltérhet a képeken látottaktól.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Láncokkal, gyöngyökkel, kreatív hercegnős ékszer készítő" című hirdetést látja. (fent)