Betöltés...

145 db-os kreatív festő színező rajzkészlet bőröndben - rózsaszín

Ár: 7.990 Ft

145 db-os kreatív festő színező rajzkészlet bőröndben - rózsaszínEgyütt festesz a gyerekeddel? Iskola utáni tevékenységek gyermeke számára? Vagy esetleg a barátokkal kreatív légkörben tölteni az időt? Készletünk mindezt lehetővé teszi!
Egy praktikus, rózsaszín bőrönd, amelyben csak a szükséges dolgok vannak, hogy gyönyörű képeket készíts!
A készletben található különféle kiegészítők korlátlan lehetőségeket teremtenek arra, hogy képzeletét egyenesen a fejéből a papírra helyezze!
Az elérhető színek széles választéka lehetővé teszi, hogy megtalálja a tökéletes árnyalatot, amire szüksége van!
A készletben lehetőség nyílik különféle módszerekkel készült képek készítésére, az eszközök széles választékának köszönhetően, mint például: ceruzák, markerek, zsírkréták, akvarellfestékek, tubusos festékek és olajpasztell. Ezenkívül a készlet olyan hasznos kiegészítőket tartalmaz, mint: radírok, ecsetek, hegyező és festékpaletták.
A készletben található különféle kiegészítők lehetővé teszik, hogy egy nagy csoportban együtt festhessen. Csoportosan festene egy nagy képet? Vagy esetleg egy gyors verseny, ki rajzol jobban elefántot? Közös pillanatok a gyermekeddel? A lehetőségek végtelenek, akárcsak a kiegészítők!
A tömör rózsaszín bőrönd lehetővé teszi az összes festőeszköz hatékony tárolását egy helyen, amelyek szépen el vannak rendezve a megfelelő rekeszekben. Ezzel elkerülhető a rendetlenség érzése, mert minden egy helyen lesz szépen elrendezve. Ezenkívül a bőrönd élénk színe jól mutat majd a polcon, ha a készlet átmenetileg használaton kívül van.
A bőröndön található fogantyú és két retesz tökéletes lesz az egész bőrönd tartalmával együtt bárhová történő szállításához. Ami ráadásul egy sor lehetőséget teremt a tartozékok használatára bárhol és bármikor. Kirándulás az iskolába? Egy közös délután egy baráttal? A bőröndjét mindig magával viheti.
A készlet tökéletes ajándék minden kreatív ember számára, kortól függetlenül! Hosszú órákon át elfoglalt leszel, és pozitív hatással lesz a képzeletedre és a kreativitásodra. Lehetővé teszi a kézi és művészi készségek fejlesztését is. Ki tudja, talán egy igazi művész rejtőzik benned!A készlet tartalma:

33x markerek
28x zsírkréta
4x ecset
2x ceruza
2x radír
2 műanyag festékes raklap
ceruzahegyező
24 akvarellfestékből álló paletta
24 festék tubusban
24 olajpasztell
bőrönd

Méretek:

Festékkapacitás a tubusban: 6ml
zsírkréta hossza: 7 cm
ceruza hossza: 17,5 cm
jelölő hossza: 8 cm
a festékpaletta átmérője: 8,5 cm
bőrönd méretei (csomagolás): 34 cm x 23,5 cm x 8,5 cm







Tovább
Tulajdonságok
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "145 db-os kreatív festő színező rajzkészlet bőröndben - rózsaszín" című hirdetést látja. (fent)