Betöltés...

Repcsi katapult, repülőgép kilövő játék pisztoly sárga

Ár: 4.060 Ft

Repcsi katapult, repülőgép kilövő játék pisztoly sárga
Neked is meggyűlik a bajod a gyerkőcöddel, ha ki kell csalogatni a természet lágy ölére?Hiszen, az nem túl izgalmas. Ott nincsenek sem villódzó fények sem egyéb más, ami felkeltené az érdeklődését.
Viszont! Mi lenne, ha repülőgépeket indíthatna el a szabadban?
A kilövés izgalma, a hatalmas és látványos szállótávnak viszont, biztosan felkeltené az érdeklődését. Sőt! Ő maga vágyna szabadtéri programokra.
Csak helyezd bele a repcsiket az erre kialakított részbe ezután, már csak a ravaszt kell meghúznod, hogy elszálljanak. Az indító pisztoly mellett még 4 db repülőgépet is tartalmaz a termék csomagja.
A játék ideális az egész család számára. Azon túl, hogy mindenki számára izgalmas közös program lesz, még mozgásra is sarkall, hogy elérjétek a kilőtt repcsiket. Sőt, akár még versenyezni is lehet. Megmozgatja a gyerkőcöt és éjjel könnyebben hajtja álomra a fejét.
Kerüld a sablonos hétköznapi játékokat, s lepd meg a csemetéd valami igazán újjal és váratlannal. Garantáltan értékelni fogja.
A Repülőgép kilövő játék pisztoly tulajdonságai:- Mérete: 15 x 25 x 8 cm- A repülők anyaga: EPP polimer hablapok- A repülők jellemzői: könnyűek, rugalmasak és ütésállóak, gyermekbiztosak- 6-8 méteres szállótáv
Mit rejt a termék doboza?- 1 db kilövő játék pisztolyt- 4 db repülőt

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Kerti
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Repcsi katapult, repülőgép kilövő játék pisztoly sárga" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: