Betöltés...

Fa mágneses játék, horgászat, répa és nyuszi

Ár: 7.490 Ft

Fa mágneses játék, horgászat, répa és nyuszi
A játék minden kisgyermek számára tetszeni fog a vidám színeknek és a szép grafikának köszönhetően, amelyek felkeltik a figyelmet és szórakozásra ösztönöznek. Ennek az érdekes játéknak köszönhetően a gyerekeknek sokféleképpen van lehetőségük fejlődni és játszani. A gyerekek egyedül vagy társaikkal együtt játszhatnak. Annak érdekében, hogy a férgek ne fenyegessék a növekvő sárgarépát, gyorsan fel kell szednie őket! Minden sárgarépa más méretű, mindegyiket megfelelően kell beállítani, hogy egyik se nyúljon ki a lyukából.
Egy horgászbot segítségével a lyukakból színes kukacokat lehet behelyezni vagy kihúzni, mindegyik fejében mágnes található. A férgek véletlenszerűen vagy színnel rajzolhatók. A játék támogatja a gyermek fejlődését, a színek és formák felismerését, ennek a játéknak köszönhetően a gyerekek gyakorolják a kézügyességet: szem-kéz koordinációt,
A játék teljes egészében fából készült, így tartós és erős. A legkisebbeket szem előtt tartva tervezték, így nincsenek éles szélei. A biztonságos, nem mérgező festékekkel festett szép grafika minden gyermek számára tetszeni fog.
A játék 3 éves kortól gyermekek számára készült.
Méretek: - állvány: 14 cm x 14 cm x 5 cm - a legnagyobb sárgarépa: 8,5 cm x 3 cm - a legkisebb sárgarépa: 8 cm x 2 cm - férgek: 5 cm x 1 cm - rúd: 15 cm x 0,8 cm (húrhossz: 17 cm)







Tovább
Tulajdonságok
Játék: Társasjátékok
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Fa mágneses játék, horgászat, répa és nyuszi" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: