Betöltés...

Mágikus világító rajztábla

Ár: 3.650 Ft

Mágikus világító rajztábla  
Rajzold meg kedvenc mesefigurádat vagy használd a dobozban található sablonok egyikét, és élvezd a mágikus világot.
Helyezd a táblát a LED lámpa állványára, rajzolj valami mágikusat, kapcsold fel a Led világítást, ezután élvezd a látványt, amit a világító rajztábla nyújt. A színek gyönyörűen fognak világítani, és az egész kép szinte életre kel
Ha tovább szeretnél kísérletezni és még több csodás rajzot készíteni, egyszerűen csak töröld le a táblát a táblához tartozó ronggyal, és készíts újabbnál újabb mágikus képeket.
A nagyoknak csak a fantáziájára van bízva, hogy mi lesz a táblából. Elkészítheted rajta gyermeked képét, amit a beépített ledekkel megvilágítva az éjjeliszekrényre tehetsz, de használhatjátok üzenőtáblának is.
A doboz tartalmaz különböző mintákat, amiket ki lehet színezni a táblán, de találhatóak a csomagban különböző logikai, matematikai és írást fejlesztő sablonok is, így a ledes rajztábla segítségével szinte észrevétlenül, szórakozás közben tanulhat meg írni, olvasni és számolni a gyerkőc
A tábla 8 különböző színben világít
Egy nedves ronggyal vagy szivaccsal tisztítható
A tábla mérete:- 25 x 19 cm- 3 db AAA elemmel működik (nem tartozék)

Amennyiben ettől az eladótól még ma további termékeket vásárolsz (https://www.lealkudtuk.hu/sad-logisztikai-kft-p22124361), ők nem fognak neked további szállítási díjakat felszámolni a csomagküldésnél. A rendeléseknél feltüntetett további szállítási díjakat ne vedd figyelembe.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Mágikus világító rajztábla" című hirdetést látja. (fent)