Betöltés...

Filctoll készlet ,ezüst színű vonalak színes kontúrral, 24 db-os

Ár: 3.990 Ft

Filctoll készlet ,ezüst színű vonalak színes kontúrral, íráshoz, rajzoláshoz, kiemeléshez 24 db-osNincs is jobb, mint a kreativitás hatalma, amikor minden vonal, amit húzol, mesevilágba repít!
Most itt van előtted az új művészeti eszköz, a Mágikus Kontúr Filctoll, ami egyszerűen elbűvölő!
Csak képzeld el, hogy minden egyes vonal, amit húzol, varázslatossá válik.
Mágikus Kontúr Filctoll - A Művészvilág Kapujába Nyitó Eszköz
Legfőbb Jellemzők:
1. Különleges Rajzeffektus:A Mágikus Kontúr Filctollal való rajzolás nem egyszerű alkotás, hanem mesevilág teremtése.Ahogyan a toll hegye érinti a papírt, körülötte a vonalak színe megváltozik, mintha egy varázslat játszódna le a kezeid között.Így alkothatsz egyszerű vagy rendkívül részletgazdag műveket, és fedezd fel a kontúr színváltozásainak izgalmát.
2. Használati Egyszerűség:A toll használata egyszerű és kényelmes.Csak rázd meg az eszközt, hogy az inktartalom jól eloszoljon benne, majd óvatosan érintsd a hegyét a papírhoz.Az első használat előtt érdemes néhány próba vonalat húzni másik papíron, hogy megismerd a toll működését.Miután rájöttél, az inspirációddal teremthetsz bármit!
3. Minőség és Tartósság:A Mágikus Kontúr Filctoll minőségi anyagokból készült, így hosszú élettartamot garantál.Használhatod sok-sok alkotáshoz anélkül, hogy bármi aggodalom lenne az elhasználódás miatt.
4. Gyors Száradás:Miután elkészültél a műveddel, csak hagyd néhány percig száradni, és az eredményt csodálhatod meg.A gyors száradásnak köszönhetően nem kell hosszú órákat várni a művedre, és minden részlet gyönyörűen megmarad.
Előnyök:
Kreativitás Határtalan: Ezzel a mágikus tollal a kreativitásod szárnyalni fog.Rajzolj és alkoss mesevilágokat, ahol minden vonal és forma különleges és egyedi.
Gyors Száradás:Az alkotásaid gyorsan száradnak, így gyorsabban élvezheted az eredményeket.
Minőség és Tartósság:A Mágikus Kontúr Filctoll hosszú távra szól, és számtalan alkotást tehet vele szebbé.
Ha művész vagy vagy csak egyszerűen imádsz alkotni, ez a mágikus filctoll egy kincs a kezedben.
Ezzel az eszközzel bármilyen művet varázsolhatsz egyedi és különlegesvé, és mindig megtalálod benne a művészeti alkotások örömét.
Most vedd a kezedbe a varázslatot, és kezdd el rajzolni, mintha egy művész lennél!Az egyszerűség, a minőség és a mágikus hatás mind az örömteli alkotások irányába vezet!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Filctoll készlet ,ezüst színű vonalak színes kontúrral, 24 db-os" című hirdetést látja. (fent)