Betöltés...

Unikornis mintás sátor - ágy fölé helyezhető - kb. 185 x 75 cm

Ár: 3.590 Ft

Unikornis mintás sátor - ágy fölé helyezhető - kb. 185 x 75 cm Unikornis mintás álomsátorunkkal a kicsik nemcsak alvás közben, de ébrenlétük során is egy fantasztikus világ részesei lehetnek. Legyen a gyerekek számára a pihenés könnyed és örömteli élmény termékünk segítségével!
Termékünk egy, a gyerekek számára tervezett kényelmes és látványos sátor, mely könnyedén felállítható, nem igényel szerszámokat, mindössze pár másodperc alatt rögzíthető az ágyhoz. Méretének köszönhetően ideális franciaágyhoz és emeletes ágyakhoz is. Tökéletes megoldás a gyerekek számára, hiszem segít megnyugtatni őket és biztonságérzetet nyújt éjszakánként, de nap közben is remek időtöltést nyújt számukra. A sátor felső része egy olyan alvókörnyezetet teremt, ahol a kicsik könnyebben elaludhatnak. Az ágy fölé helyezhető sátor nemcsak az alvást teszi kellemesebbé, de egyedi atmoszférát is teremt a szobában. Ideális ajándék születésnapra, ünnepekre, vagy bármilyen különleges alkalomra, hogy a gyerekek számára varázslatos élményt nyújtson!
A termék jellemzői:

Méretek: kb. 185 x 75 cm
Szín: többszínű
Minta: unikornisos
Egyszerű össze- és szétszerelhetőség
A csomag tartalma: 1 darab sátor, 1 darab tárolótáska, 2 darab U alakú rögzítő
Figyelem! A kép illusztráció, a termék pontos színei a valóságban eltérhetnek.


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Kerti
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Unikornis mintás sátor - ágy fölé helyezhető - kb. 185 x 75 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: