Betöltés...

Automata buborékfújó pisztoly gyerekeknek, LED világítással

Ár: 6.890 Ft

Automata buborékfújó pisztoly gyerekeknek, LED világítással
A buborékfújó pisztoly egyszerűen használható, egy folyadék jár hozzá telis-tele lehetőségekkel. Az automata pisztoly több színes buborékot fúj ki magából egyetlen ravasz meghúzásával, mindeközben még világít is. Nem tudod, mivel fűszerezd a gyerekek szórakozását? A szappanbuborékok verhetetlenek!
Ha elengedjük őket, a gyerekek ugrálnak, megvadulnak, és megpróbálják elkapni őket. A pisztoly remek megoldás, nem kell minden alkalommal fújni, hogy a buborékok kirepüljenek, és vigyázni, nehogy szétrobbanjanak, csak nyomd meg a gombot és több száz bubi jön ki belőle. A buborékos páncélökön akár 48 lyuk is található, amelyek percenként sok buborékot képesek kifújni. Ez ventilátor segítségével történik.
A pisztoly automatikus! Elég, ha a fúvókákat egy folyadékos edénybe meríti, és bekapcsolja a készüléket, és már fújnak a buborékok. Ezenkívül a készlet tartalmaz egy folyadékot a buborékok készítéséhez. A pisztoly tökéletes lesz születésnapi bulikra, kertben, fotózásra vagy esküvőre. A fegyver sok háziállatnak is tetszeni fog. Elég, ha a gyerek elkezd buborékokat fújni, és a kutya megőrül és elkezdi elkapni őket. A buborékgép bekapcsolásával a LED háttérvilágítást is bekapcsolod. A móka még vonzóbb, különösen ha besötétedik!
Műszaki adatok: - anyaga: műanyag; buborékokat kibocsátó lyukak száma: 48; tápegység: akkumulátor; töltés: USB-kábellel (tartozék); folyékony állvány űrtartalma: 150 ml; pisztoly méretei: 24 x 22 x 10 cm; súlya: 340 g; súlya a csomagolással együtt: 703 g.
Előnyei:

48 lyuk a buborékok kiengedéséhez
sok buborék néhány másodperc alatt
folyadék 60 ml + koncentrátum
LED háttérvilágítás
remek szórakozás, de alkalmas különféle tájakra, például fotózásra vagy attrakcióként buli közben
automatikus
újratölthető
USB-n keresztül
univerzális használat
egyszerű üzembe helyezés


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Automata buborékfújó pisztoly gyerekeknek, LED világítással" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: