Betöltés...

Elektromos gyermek dodzsem 6V, akku+távirányító, fehér

Ár: 46.990 Ft

Elektromos gyermek dodzsem 6V, akku+távirányító, fehér

Elektromos gyermek dodzsemünkkel igazi forgatagi hangulatot varázsolhatunk az otthonunkba, mindezt biztonságosan.
A termék két oldalon rögzített biztonsági övvel rendelkezik, és maximum 1,2 km/órás sebességgel üzemel.Gyermekünk akár maga is irányíthatja a kétoldali karok segítségével, vagy a szülők által is vezérelhető a hozzá tartozó távirányítóval. A távirányítón előre-hátra és forgó irányú vezérlők találhatóak.
A dodzsem gumiszegéllyel van ellátva, ezáltal csökkentve az ütközések hatását és biztonságosabbá téve a játékot. A gyerekek egymással versenyezve igazi nosztalgikus dodzsem hangulatot teremthetnek. A rajta lévő fények és a hangszórókból jövő különböző dallamok látványosabbá teszik a használatot és emelik a hangulatot játék közben.
A dodzsem automatikusan telepített dallamokat és USB csatlakozóján keresztül saját dalokat egyaránt lejátszik. 
A gyerekek versenyezhetnek az udvaron, vagy akár egyedüli gyermekként is hatalmas élmény lesz számukra a 360°-ban forgatható jármű.
A dodzsem használatát 3 éves kortól ajánljuk, szülői felügyelet mellett! A játék kizárólag sík felületen használható!
A jármű irányítását 2 db AAA elemmel működő távirányító biztosítja. A szükséges elemeket a csomag nem tartalmazza. Illetve a csomag részét képezi dodzsem töltéséhez szükséges adapter is. 
Méretek és műszaki jellemzők:
Termék mérete: 50x76x76 cm Alsó átmérő: 76 cmKerekek száma: 4 db Ülőfelület mérete: 17x39 cmTeljes magasság: 50 cmLábtartó mérete: 18x32 cmMaximális teherbírása: 30 kgKartámasz magassága: 16 cmGumiperem vastagsága: 3,5 cmAkkumulátor: 6V/7AAjándék labda mérete: 5 cmCsomag méret: 76x76x29 cmCsomag súly: 9 kgTermék méret: 7,4 kg



Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Elektromos gyermek dodzsem 6V, akku+távirányító, fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: