Betöltés...

Mandala stencil, rajzsablon 36 db

Ár: 4.000 Ft

Mandala stencil, rajzsablon 36 db


Tedd otthonosabbá lakásodat mandalákkal!Használd falon, csempén, padlón, bútoron vagy bármin, amin csak szeretnéd!36 darab különböző minta közül választhatsz.Mindig is tetszettek a mandalák?Szívesen díszítenéd ezekkel a különleges szimbólumokkal lakásodat?Most itt a lehetőség!


A mandalák akár szemet gyönyörködtető színekben, akár minimalista fekete-fehér árnyalatokban pompáznak, mindenhogy megnyugtató hangulatot teremtenek környezetükben.
Van egy üres falrészed? Egy díszítésre váró asztallapod? Esetleg ajándékba szeretnél adni egy általad készített képet?
A mandala minden formában a legjobb választás! Azonban ahhoz, hogy választott szimbólumod esztétikus és szimmetrikus legyen, szükséged lesz egy kis segítségre, mégpedig a Mandala stencilre.
Ez a készlet 36 darab különböző, szebbnél szebb mandalamintákat tartalmaz, amelyek között garantáltan meg fogod találni a Neked tetsző darabot is.
A sablonok segítségével egyszerűen dekorálhatod díszítésre váró tárgyaidat.


Felhasználása sokrétű, alkalmazása pedig rendkívül egyszerű. Fogj egy ceruzát és rajzold át a mintát vagy egyszerűen csak fújd le festékkel!A Mandala stencil, rajzsablon termék tulajdonságai:Anyag: PET műanyagRugalmasKönnyedén tisztíthatóMéret: 9 x 9 cmSzín: fehér




Mit rejt a termék doboza?36 db Mandala stencil, rajzsablon



Tovább
Tulajdonságok
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Mandala stencil, rajzsablon 36 db" című hirdetést látja. (fent)