Betöltés...

Automata kártyakeverő gép

Ár: 3.490 Ft

Automata kártyakeverő gép 
Egy gombnyomásra kever is!Egyáltalán nem gyűri, töri a kártyát!Rengeteg időt spórol meg a játékok között!Minden átlagos méretű kártyához tökéletes!
Minden kártyajáték legunalmasabb része a paklik összekeverése, ráadásul általában elég időigényes, hosszú folyamat, sokszor pedig nem is sikerül jól megkeverni a kártyákat. Neked is van egy ismerősöd, aki mindig csal a paklik keverése közben?
Mátol elfelejtheted a kártyajátékok leglaposabb részét, ennek az automata kártyakeverő gépnek köszönhetően. Beüzemeléséhez mindösszesen 4 darab AA-s elemre lesz szükséged és soha többé nem kell kézzel keverned a zsugát.
Pusztán annyi a dolgod, hogy ketté szedd a paklit (vagy akár 2 teljes paklit) és a keverő masina két oldalára helyezd azt. Ezt követően a gép közepén található gombot lenyomva már indul is a pakli keverése, a lapokat pedig egy tálca össze is gyűjti neked.
A kütyü rengeteg időt takarít meg a játékok között, legyen szó pokerről, black jackről vagy bármilyen más francia kártyával játszható ütközetről.
Örökké elbúcsúzhatsz azoktól az emberektől, akik keverés közben próbálkoznak csalással, többé nem lesz rá esélyük. A kártyakeverő géppel mindig tiszta, sportszerű lesz a játék!
Tulajdonságok:
Anyag: műanyag
Méret: 22 x 12 x 10 cm
Tápegység: 4 AA elem (nem tartozék)
Mit rejt a termék doboza?
1 db automata kártyakeverő gép

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Automata kártyakeverő gép" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: