Betöltés...

Mini léghoki szett - 51 x 30 x 9 cm

Ár: 5.890 Ft

Mini léghoki szett - 51 x 30 x 9 cm Szeretne egy szórakoztató játékot, amelyet az egész család élvezhet? Válassza léghoki asztal szettünket, a szórakozás garantált!
Termékünk egy rendkívül szórakoztató játék gyerekek és felnőttek számára egyaránt! Játék közben elméjüket és reflexeiket egyaránt fejlesztik a játékosok. A léghokizás nagyon izgalmas, s mint tudjuk, a kicsik nagyon szeretik a dinamikus és pörgős játékokat! A játékszabály egyszerű: az asztal ellentétes oldalain álló játékosok egy lapos korongot próbálnak az ellenfél kapujába ütni, a szerzett pontokat pedig az oldalra szerelt számláló jelzi.
Az asztal kompakt méreteinek és könnyű, fa szerkezetének köszönhetően bármilyen helyiségbe illeszkedik. Biztonságos és kiváló minőségű anyagokból készült, így garantálja, hogy gyermeke biztonságosan fog játszani. Emellett fejleszti az észlelőképességet és a reakciósebességet, ami kifizetődő lesz gyermeke jövőjében. Az asztal felületét lyukak borítják, amelyeken keresztül levegőt fújnak ki. Ez egy légpárnát hoz létre, amelyen a korong a talajjal való érintkezés nélkül csúszik.
A játék 6 évesnél idősebb gyermekek számára készült!
Az asztal méretei: 51 x 30 x 9 cm

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Társasjátékok
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Mini léghoki szett - 51 x 30 x 9 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: