Betöltés...

Műanyag játéklabdák - rózsaszín-szürke-fehér - 100 darab/csomag

Ár: 3.790 Ft

Műanyag játéklabdák - rózsaszín-szürke-fehér - 100 darab/csomag Szeretné, hogy gyermeke játékosan fejlődjön? Válassza játéklabdáinkat, és biztosítson gyermeke számára olyan játékos élményt, amely hozzájárul a fejlődéshez és a szórakozáshoz egyaránt!
Műanyag játéklabdáink kék-szürke-fehér színekben kaphatók és csomagonként 100 darabot tartalmaznak. Ez a sokszínű és vidám játékcsomag ideális választás minden labdázni szerető gyermek számára. A labdák rendkívül tartósak és biztonságosak a használat során. Kiváló minőségű anyagból készültek, amely ellenáll a deformálódásnak és a sérüléseknek. Nemcsak a játék során biztosítják a problémamentes használatot, hanem hosszú távon is gondtalan játékélményt nyújtanak a gyermekeknek. A kék-szürke-fehér színvariációk további izgalmat visznek a játékba. A különböző színekben elérhető labdák segítenek a gyerekeknek a színfelismerés fejlesztésében, emellett fejlesztik a kreativitást, valamint a gyerekek figyelmét is fejlesztik azáltal, hogy nyomon kell követniük szemükkel és kezükkel is a labda útját. A műanyag játéklabdák sokoldalúan használhatók. Ideálisak szabadtéri és beltéri játékokhoz egyaránt. Használhatók udvari játékokhoz, óvodai vagy iskolai sporteseményekhez, vagy akár otthoni játékhoz is. A labdák könnyen kezelhetőek és könnyen görgethetőek, ami hozzájárul a gyermek koordinációs és mozgáskészségének fejlődéséhez. Válassza játéklabdáinkat kék-szürke-fehér színekben, hogy a gyermek számára olyan játékos és szórakoztató élményt biztosíthasson, amely hozzájárul a fejlődéshez és a szórakozáshoz egyaránt.
A termék jellemzői:

100 darab/csomag
Tartós és biztonságos műanyagból készült
Segít a színfelismerés fejlesztésében
Szabadtéri és beltéri játékokhoz egyaránt
Hozzájárul a koordinációs és mozgáskészség fejlődéséhez
Ideális választás minden játékot szerető gyermek részére
Egy labda átmérője: 7 cm


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Műanyag játéklabdák - rózsaszín-szürke-fehér - 100 darab/csomag" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: