Betöltés...

LULILO matató tábla

Ár: 18.490 Ft

A gyermek megfelelő fejlődéséről való gondoskodás minden szülő felelőssége. Hogy segítsen vásárlóinak abban, hogy gondoskodjanak gyermekeik megfelelő tanulásáról, érdemes olyan terméket felvenni a választékába, amely segít ebben, miközben fantasztikus szórakozást nyújt a kicsiknek.


MATATÓ TÁBLA - MI AZ?
Az utóbbi időben a matató tábla hihetetlenül népszerű játéktípus - nem csoda! Egy látszólag egyszerű játék, rengeteg apró mechanizmussal, egyenesen a mindennapi életből. Hiszen a gyerekek mégiscsak a hétköznapi tárgyakra a legkíváncsibbak!


A kifinomult játékok gyakran érdekesek, de nem elég interaktívak ahhoz, hogy a kisgyermekek fejlődjenek. A megfelelő kézi tábla azonban arra ösztönözheti a gyerekeket, hogy csavarják, húzzák, kössék és mozgassák az egyes darabokat. Ezek a hétköznapi tevékenységek pedig lehetővé tehetik a kicsik számára, hogy számos képességet fejlesszenek!



TÁBLA IMÁDNI VALÓ MACSKÁS DIZÁJNNAL
A kellemes dizájn és az aranyos cica mindenki figyelmét leköti, a zörgő, kopogó és kattogó kiegészítések pedig még a legzavarosabb gyerekek figyelmét is lekötik.


A tábla különböző interaktív elemeket tartalmaz, többek között:



Fogpiszkáló
Cipő cipőfűzővel
Egy fogaskerék-szerű labirintus
Fém csúszka
Zár kulcsokkal
És még sok más!



A matató tábla minden eleme masszív és igazán kielégítő tartóssággal rendelkezik. Minden egyes alkatrész sok órányi húzást, kötögetést, valamint kopogtatást fog túlélni!





MIT FEJLESZT A MATATÓ TÁBLÁVAL VALÓ JÁTÉK?
Más oktatójátékokhoz hasonlóan az összes tábla segíthet fejleszteni az ujjmotoros készségeket, az ujjak mozgásának pontosságát, valamint fejlesztheti a kéz izmait és erejét. A játék által megkövetelt precíz mozgások számtalan különböző készségnek kedveznek.


A fatábla elemeivel való játék az értelmi kompetenciát is fejlesztheti. A feladatok és rejtvények széles választéka serkentheti a legkisebbek kognitív képességeinek fejlődését. Némelyikük egy pillanatnyi gondolkodást igényel, és a megoldás megtalálása hatalmas elégedettséggel töltheti el a gyermeket.


Az ebben a kiadásban található érzékszervi tábla megtaníthatja a gyerekeket cipőfűzőt kötni, csatot rögzíteni és még a kulcsokat is kezelni. Ez megkönnyítheti számukra a jövőben az egyszerű napi tevékenységek elsajátítását.





TERMÉKINFORMÁCIÓK:



Műanyag: fa műanyag és fém elemekkel.





MÉRETEK:



Tábla: 40 cm x 35 cm x 1,5 cm.
Macska: 20 cm x 38 cm
Csomagolás: 42 cm x 37 cm x 7 cm
A matató tábla esztétikus kartoncsomagolásban.



 



Tovább
Tulajdonságok
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.04.23
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "LULILO matató tábla" című hirdetést látja. (fent)